Reviews van Partou

(19 reviews in totaal)

Jeanine Lemmers

81% waardeert directeur

55% positieve zakelijke vooruitzichten

Partou heeft een werknemersbeoordeling van 3,4 van 5 sterren, op basis van 19 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Partou is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Onderwijs (3,7 sterren).

16 okt 2025

Pluspunten

Veel eigenaarschap en vertrouwen, Fijne werksfeer, Goede balans tussen professionaliteit en gezelligheid, Leermogelijkheden, Duidelijke missie en energie in het bedrijf

Minpunten

Veel verandering, Niet alles strak vastgelegd, Interne communicatie kan beter, Doorgroeimogelijkheden

7mo
Wat een hoop positieve woorden en ervaringen. Mooi om jouw passie voor het werken in de kinderopvang terug te lezen. Daar krijgen wij nou energie van! ^Anouk
20 feb 2025

Zeer mooi bedrijf

Pluspunten

Zeer menselijk bedrijf dat daarnaast erg gedreven is om vooruitstrevend te zijn. Veel ambities

Minpunten

Nog niet bij Partou gevonden

1y
Manager - Vianen, Utrecht, thank you for sharing your positive feedback!
18 okt 2024

Pluspunten

Hele warme organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling en goede werk/privebalans

Minpunten

Ik kan er geen een bedenken

1y
Locatiemanager, thank you so much for the positive review!
Weergave: 1 - 3 van 19 reviews

Glassdoor heeft 64 reviews over Partou die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Partou. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Partou bij je past.