Reviews van Savaco

(15 reviews in totaal)

Carl Sabbe

20% waardeert directeur

42% positieve zakelijke vooruitzichten

Savaco heeft een werknemersbeoordeling van 3,0 van 5 sterren, op basis van 15 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus redelijk naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Savaco is 22% onder het gemiddelde voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

21 jan 2022

Pluspunten

- worklife balance - correcte verloning met uitbetaalde overuren - groeitrajecten - veel opleidingen - focus op kwalitatief werken - stevige kerngroep feestcomité

Minpunten

Iedereen die groeit ervaart soms de pijnen. Vaste en bestaande structuren moeten daardoor continu blijven gechallenged worden. Om de werkdruk voor huidige collega´s te verlagen, kunnen we ook zeker nog versterking in de rangen gebruiken-> jobs@savaco.com

3 apr 2019

Aangename werkomgeving

Pluspunten

Groeibedrijf dus veel kansen voor medewerkers. Focus op het welzijn van de collega's. Veel aandacht voor balans werk/privé. Stimulerende omgeving om zich te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Kwaliteit en klantgerichtheid wordt hoog in het vaandel gedragen.

Minpunten

Ons team heeft versterking nodig om de hoge kwaliteit te waarborgen.

15 dec 2018

Het is er leuk om te werken

Pluspunten

Flexibele uren, flex werkplekken en Home Office Goed gestructureerd Veel opleidingsmogelijkheden Altijd luisterend oor Collegialiteit Feest- en sportcomité Professionele aanpak

Minpunten

Het is wel eens luidruchtig in sommige landschapskantoren Veel werk op de plank (misschien is dit ook een pluspunt)

Weergave: 1 - 3 van 15 reviews

Glassdoor heeft 19 reviews over Savaco die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Savaco. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Savaco bij je past.