Pluspunten
Voornamelijk nieuw afgeleverde wagens die gebruikt worden met weinig mankementen wat erg prettig werkt. Eenmaal aan het werk ben je veel alleen en zelfstandig aan het werk.
Minpunten
Saver wordt overheerst door vriendjes politiek. Als je goed valt bij de leiding cq kantoor kan het niet op. Spreek jij jezelf uit over de slechte gang van zaken en tekort aan communicatie, dan ben je de boeman en zul je het zwaar krijgen. Er zitten mensen op functie plekken waarin zij totaal geen voorafgaande ervaring hebben en het voornamelijk doen met natte vinger werk. Afschuif cq Afstel gedrag is ook aan de orde van de dag. Het vergeten door te geven van essentiële informatie voor je werk gebeurt ook met enige regelmaat, mede door het tekort aan communiceren tussen de verschillende afdelingen. Er zou binnen het bedrijf van horen zeggen een zwarte lijst zijn waarop werknemers geblacklist worden en weg moeten bij het bedrijf vanwege hun iets te uitgesproken mening of hun tekort aan werk ethiek. Echter kan ik dit niet met bewijs bijstaan. Het bedrijf is in 2023 uitgebreid met 2 aanvullende gemeenten, en het werk is niet te behappen. Routes worden opgedeeld onder bestaande routes omdat er en geen voertuigen beschikbaar zijn en ook geen mensen zijn om die routes apart te rijden. Chauffeurs hebben meermaals overwerkt thuis gezeten, en zelfs tot aan tranen toe bij collega's staan uithuilen omdat ze de druk niet meer trokken. En het management staat er bij en kijkt er naar.