5,018 sep 2024Loon synthomerOperatorHuidige werknemerAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenGoed betaald en lage werkdrukMinpuntenHeel klein bedrijf dus iedereen kent iedereen en is soms niet positiefMeer weergeven
5,017 mei 2024Goede werkgeverAdministratief medewerkerHuidige werknemer, meer dan 5 jaarEvergem, Oost-VlaanderenAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenBij Synthomer kan ik echt mezelf zijn. Het is een aangename werkomgeving met leuke collega's. We zijn allemaal betrokken!MinpuntenIk kan voor mezelf geen minpunten vermelden.Meer weergeven
3,029 jun 2021FieldoperatorFieldoperatorHuidige werknemer, minder dan 1 jaarEvergem, Oost-VlaanderenAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenToffe collega's Je krijgt de kans om veel bij te leren.MinpuntenInterne opleiding is vooral zelfstudie. Sterke variatie in werkdruk. Gebrekkig technisch onderhoud van de installatie zorgt regelmatig voor storingen.Meer weergevenReactie van Synthomer4yThanks for taking the time to leave us a review!Meer weergeven