Reviews van Talent Solutions

Jonas Prising

86% waardeert directeur

58% positieve zakelijke vooruitzichten

2 okt 2022

Pluspunten

De organisatie kent een ontzettend fijne werkomgeving/cultuur. Er is veel ruimte voor eigen input. Het management heeft oog voor jouw ontwikkeling. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden, zolang jij zorgt dat je je ambities uitspreekt/nastreeft. Work life balance is hier zeer goed in orde. Ik bepaal hoe mijn weken eruit zien en dit werkt voor mij goed. Wil je meer op kantoor zitten? Dan zijn er ook genoeg collegas die dit samen met jou zullen doen. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en zeker niet een uitschieter in de markt. Echter, het benefit budget kun jij besteden zoals je wilt. Wil je meer vakantiedagen of een een interessante netto uitbetaling? Dit is ook helemaal aan jou. Als je hier aan de slag gaat, dan krijg je er een heel mooi bedrijf voor terug.

Minpunten

Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, maar niet de uitschieters in de markt. Doordat het een onderdeel van de grote Manpowergroup is, merk je dat het massaal is en soms wat onpersoonlijk tussen de verschillende labels. Binnen de labels slaagt men er wel in om een hele fijne sfeer te creëren.

13 nov 2022

Pluspunten

Leuke collega's Elke dag doorgroei mogelijkheden Bedrijf die z'n wernemers de kans geeft om te groeien door steeds opleidingen te voorzien! Familiale sfeer!

Minpunten

Heb ik niet meteen, heb het naar mijn zin.

16 feb 2022

Work

Pluspunten

Recruitment process is goed en snel.

Minpunten

Salaris kan beter, want als er in de vacature staat dat je tussen een bepaalde bedrag kan verdienen en vervolgens te horen krijgt dat het toch niet mogelijk is.

Weergave: 1 - 3 van 8 reviews

Glassdoor heeft 441 reviews over Talent Solutions die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Talent Solutions. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Talent Solutions bij je past.