Reviews van UZA

(51 reviews in totaal)

Prof. dr. Guy Hans

100% waardeert directeur

53% positieve zakelijke vooruitzichten

UZA heeft een werknemersbeoordeling van 3,8 van 5 sterren, op basis van 51 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van UZA is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Gezondheidszorg (3,4 sterren).

Reviews per functie

51 reviews
17 okt 2025

Correcte Werkgever

Pluspunten

- Veel extras - Diversiteit - Waardering

Minpunten

- Te weinig personeel, hoge werkdruk

16 jan 2025

Pluspunten

Ruim inscholingstraject Zeer vroeg (2 weken, 2 maand) functioneringsgesprek

Minpunten

Minder modern gebouw Duur personeelsrestaurant

Reactie van UZA
1y
Dank je voor je review en mooie algemene score! We vinden het ontzettend belangrijk om onze nieuwe collega's goed op te vangen en begeleiden tijdens hun eerste weken bij ons. Fijn dat je dat ook zo ervaren hebt. We wensen je nog veel werkplezier en groeikansen in het UZA toe!
20 mei 2024

Pluspunten

Topwerkgever Eerlijke verloning Goede sfeer

Minpunten

Werken in shiften Uren intikken

Reactie van UZA
2y
Dank je wel voor de fijne review en de mooie scores die je gaf! We zijn blij te horen dat je je hier goed voelde en tevreden was met je verloning. Je feedback rond shiften en uurregistratie mag je zeker verder toelichten, zodat we er eventueel concreter mee aan de slag kunnen!
Weergave: 1 - 3 van 51 reviews

Glassdoor heeft 66 reviews over UZA die anoniem zijn geplaatst door werknemers van UZA. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of UZA bij je past.