{ "name": "Native_infosite_employee-review_fluid_nl-NL","id": "div-AdSlot-ldihpaz5", "fluid": true } 12BuildIs dit uw bedrijf?12BuildReview toevoegenOngeveer30Reviews5VacaturesMeerOverzichtBedrijfsoverzichtLocaties30Reviews5Vacatures6Salarissen1Sollicitatiegesprekken2Arbeidsvoorwaarden19Foto'sVolgen+Review toevoegenWerknemersreviewsAlle reviews weergeven (30)Alles weergeven (30)5,0★★★★★Huidige werknemer, minder dan 1 jaarGlimoogjes7 jan. 2022 - Senior Marketeer in NijverdalAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten- Warm welkom - Leuke club mensen - Interessante ambities - Duidelijke en heldere communicatieMinpuntenDie zal ik in de toekomst ongetwijfeld tegen gaan komen, maar voor nu is het niets dan lof.Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelenNuttigDelenRapporterenMarkeren als ongepastBekijk reviews op: Populariteit|Beoordeling|Datum|AlleAndere werknemersreviewsAlle reviews weergeven (30)Alles weergeven (30)5,0★★★★★Huidige werknemer, meer dan 3 jaarFijne plek om te werken5 okt. 2022 - Customer Succes Manager AanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspuntenJe groeit mee met het bedrijf, er is veel vrijheid om dingen te ondernemen en op te zetten.MinpuntenIk heb geen minpunt momenteel.Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelenNuttigDelenRapporterenMarkeren als ongepast5,0★★★★★Huidige werknemer, meer dan 5 jaarDoen3 aug. 2022 - Partner Manager AanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspuntenLeer mogelijkheden, cultuur, respect en een missie.MinpuntenTot nu toe geen dingen waar ik tegenaan ben gelopen.Verder lezenWees de eerste om deze review als nuttig te beoordelenNuttigDelenRapporterenMarkeren als ongepastOntdek meer reviews over 12Build.Bekijk reviews op: Populariteit|Beoordeling|Datum|AlleFoto's voor 12Build+ Foto toevoegenAlle foto's weergeven
12Build
7 jan. 2022 - Senior Marketeer in NijverdalPluspunten
Andere werknemersreviews
Fijne plek om te werken
5 okt. 2022 - Customer Succes ManagerPluspunten
Minpunten
Ik heb geen minpunt momenteel.
Doen
3 aug. 2022 - Partner ManagerPluspunten
Leer mogelijkheden, cultuur, respect en een missie.
Minpunten
Tot nu toe geen dingen waar ik tegenaan ben gelopen.
Ontdek meer reviews over 12Build.
Foto's voor 12Build
+ Foto toevoegen