Verbazingwekkend - werkgeversreview Sales and Marketing bij La Réserve

7 feb 2025

Pluspunten

Goede cultuur en vriendelijk team

Minpunten

Ze hebben paden gecreëerd voor carrièreontwikkeling

Ontdek andere reviews over La Réserve

29 dec 2024

Pluspunten

Gedurende mijn tijd daar vond ik het team gastvrij en samenwerkend, en de werkomgeving was prettig en respectvol. Ik waardeerde vooral de mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, evenals de kans om nieuwe vaardigheden te leren. De taken waren duidelijk omschreven en ik had altijd het gevoel dat mijn inspanningen werden erkend. Een van de belangrijkste voordelen was de continue training en de middelen die beschikbaar waren om onze vaardigheden te verbeteren. Bovendien moedigde de werkgever een gezonde balans tussen werk en privéleven aan, wat erg belangrijk voor mij is. Hoewel mijn algehele ervaring positief was, waren er een paar gebieden die verbeterd konden worden, zoals [noem een constructief punt, zoals timemanagement, interne processen, enz.]. Ik ben echter blij dat ik de kans heb gehad om met zo'n professioneel team te werken en bij te dragen aan het succes van het bedrijf.

Minpunten

Gebrek aan communicatie tussen teams: Soms werd essentiële informatie niet duidelijk of snel gedeeld, wat leidde tot misverstanden en vertragingen. Variabele werklast: Tijdens drukke periodes werd de werklast lastig te beheren en waren er niet genoeg middelen om het team effectief te ondersteunen. Inefficiënte interne processen: Sommige interne processen waren te ingewikkeld of misten efficiëntie, wat leidde tot vertragingen bij het voltooien van eenvoudige taken.

16 feb 2024

Pluspunten

Nice hotel and restaurant, managers were great, nice way to learn when you are a beginner in the industry

Minpunten

Big turn over into the staff