Lange termijn planning - werkgeversreview Ingenieur - Nieuwe productontwikkeling bij Terex Corporation

2,0
14 okt 2019

Pluspunten

Acceptabel compensatiepakket. Vriendelijke omgeving.

Minpunten

Ik heb samen met vele anderen ingehuurd voor de ontwikkeling van nieuwe producten en binnen 12 maanden was de hele productlijn uitverkocht. Dit toont op zijn minst een zeer slechte langetermijnvooruitzichten of moeilijkheden bij het nemen van de moeilijke beslissingen van het hogere management. Het is zo ongeveer het typische beursgenoteerde bedrijf dat leeft voor alles wat de volgende kwartaalresultaten nodig hebben om aandeelhouders te sussen. Het is jammer, want het potentieel is duidelijk, maar de uitvoering is over de hele linie gebrekkig.

Reactie van Terex Corporation
6y
Eerder in 2019 deed het bedrijf een moeilijke oproep en verliet het verschillende productlijnen voor kranen die onrendabel waren geworden. Toen de beslissing was genomen, hebben we zoveel mogelijk OKC-teamleden naar andere rollen in de fabriek verplaatst. Dergelijke veranderingen kunnen ontwrichtend zijn, wat we begrijpen, maar als team zijn we vooruitgegaan en zijn we niet alleen gefocust op het ondersteunen van het bedrijf, maar ook op het maken van OKC de beste werkomgeving die het kan zijn.

Ontdek andere reviews over Terex Corporation

28 apr 2026

Pluspunten

Continuously improving and growing company. Very loyal customers and relationships

Minpunten

Parts requisitions always a pinch point

3,0
28 apr 2026

Pluspunten

Valuable experience in cross functional disciplines

Minpunten

Leadership only hires externally and does not grow talent internally