Reviews van Wärtsilä

69% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

11 reviews
13 mei 2022

Pluspunten

Het werken bij Wärtsilä bevalt mij heel goed, de internationale werksfeer is een positieve factor alsmede de vrijheid die werknemers krijgen. Daarnaast ook zeer gemotiveerde en knowledgeable collega's. De arbeidsvoorwaarden zijn ook zeer goed. Mogelijkheid tot thuiswerken (2 dagen). Zeer veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Minpunten

Communicatie vanuit het management kan soms iets beter, vooral met betrekking tot loonsverhogingen en dergelijke.

15 sep 2015

Kansen en uitdagingen

Pluspunten

- Internationale omgeving en contacten - Mooie en technische complexe producten in een boeiende maritieme sector - Flexibele werktijden - Prima arbeidsvoorwaarden

Minpunten

Je maakt onderdeel uit van een beursgenoteerd en internationaal bedrijf met meer dan 200 locaties in meer dan 70 landen, dus op corporate niveau worden uiteindelijk de belangrijkste beslissingen genomen.

Weergave: 1 - 3 van 11 reviews

Glassdoor heeft 1.171 reviews over Wärtsilä die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Wärtsilä. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Wärtsilä bij je past.