Reviews van Yource Bulgaria

50% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

11 reviews
17 dec 2020

Pluspunten

Hulp bij accomodatie, goed salaris, stipte betaling en goede informatieverziening over Covid19 en de situatie in Bulgarije

Minpunten

Geen enkel minpunt kunnen noemen

18 nov 2020

Pluspunten

*Regelt je transport *Goede voorwaarden *Goed management *Er word naar je geluisterd *Baan garantie

Minpunten

Weinig mogelijkheid om door te groeien.

12 jan 2017

Prima werkgever

Pluspunten

Euroccor is een goed bedrijf om voor te werken, mits je over een professionele instelling beschikt. Zo niet dan is het beter om voor jezelf te beginnen. Ik heb er meer dan 6 jaar met plezier gewerkt en heb diverse functies gehad, van agent tot management. Euroccor betaalt een goed salaris en betaalt dit altijd op tijd. Een vast voorschot in het begin van de maand en twee weken later het restant. De werksfeer is goed en het management staat altijd open voor suggesties en gefundeerde kritiek. Er wordt gestreefd naar hoge kwaliteit en dat wordt ook bevestigd door het behalen van diverse certificeringen, zoals ISO en ECCS. Voor iemand die een goede baan zoekt en serieus zijn werkt doet is Euroccor zeer aan te bevelen!

Minpunten

Op elk bedrijf is wel wat aan te merken, maar er zijn geen grote minpunten naar mijn mening.

Weergave: 1 - 3 van 11 reviews

Glassdoor heeft 166 reviews over Yource Bulgaria die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Yource Bulgaria. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Yource Bulgaria bij je past.