Reviews van 24plus

(16 reviews in totaal)

Carl Buelens

100% waardeert directeur

65% positieve zakelijke vooruitzichten

24plus heeft een werknemersbeoordeling van 3,6 van 5 sterren, op basis van 16 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van 24plus is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Finance (3,7 sterren).

Reviews per functie

16 reviews
1,0
25 mei 2026

Pluspunten

Nabij het station van Berchem gelegen

Minpunten

Ondermaats management, rat-race cultuur, er wordt geen rekening gehouden met de persoonlijke noden van de werknemer en er is geen erkenning nog ruimte om mentaal welzijn van de werknemers te verbeteren. Ze nemen liever twintig nieuwe werknemers aan, dan hun huidige werknemers degelijk te behandelen en ervoor te zorgen dat ze met plezier zouden blijven.

1,0
25 mrt 2026

Pluspunten

-telewerk - zelfstandig( zeker belangrijk wanneer pestgedrag wordt gepromoot).

Minpunten

- geen open team (niet iedereen maar de meerderheid heeft een mentaliteit gehouden van pesters)? - OS doet zijn werk niet en zeer schijnheilig, niet te vertrouwen. - Geen transparantie ( promoten pestgedrag en uitsluiting in het team). -Geen doorgroeimogelijkheden - chaotische leerplatform die dringend moet worden geüpdatet ( geen structuur en moet vaak je eigen weg vinden)

Reactie van 24plus
1w
Bedankt om de tijd te nemen om je ervaringen te delen. We vinden het jammer te horen dat je werkervaring bij 24 negatief is geweest. Dat is niet het gevoel dat wij medewerkers willen meegeven. Pestgedrag, uitsluiting en roddelcultuur stroken niet met de waarden van 24 .
9 feb 2026

Pluspunten

De Groeitrajecten, focus op ontwikkeling, zowel op persoonlijk vlak als professioneel vlak Een deftig loon tegenover wat er verwacht wordt Leuk kantoor vs WFH Aangename collega's

Minpunten

Sommige dingen lijken op papier heel aantrekkelijk, maar in de praktijk zijn bepaalde regels niet voor iedereen van toepassing Verder enkel de kleine irritaties die op andere plaatsen ook wel soms voorkomen, niks ernstig.

Weergave: 1 - 3 van 16 reviews

Glassdoor heeft 24 reviews over 24plus die anoniem zijn geplaatst door werknemers van 24plus. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of 24plus bij je past.