Reviews voor ALDI | Glassdoor.nl

Reviews van ALDI

Bijgewerkt op Dec 10, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.4
56%
Aanbevelen bij een kennis
70%
Waardeert directeur
ALDI  Jason Hart
Jason Hart
964 Beoordelingen
  1. "Storemanager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij ALDI

    Pluspunten

    Mooi efficiënt bedrijf goed salaris

    Minpunten

    Hard werken veel uren weinig personeel

    Advies aan management

    Storemanagera beter begeleiden

    ALDI2019-06-27
  2. "Fijne werkplek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Winkelmedewerker in Baarle-Nassau-Grens
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij ALDI voor 3 jaar

    Pluspunten

    Netjes salaris Toffe collegas Word gekeken naar werkuren en privesituatie

    Minpunten

    Er zijn weken word er hard en veel uur gewerkt door dezelfde personen. Werkdruk word door bovenaf geduwd.

    ALDI2019-12-11
  3. "Aldi"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Site Manager 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij ALDI voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Salaris is heel goed te noemen

    Minpunten

    Werkdruk is immens hoog en geen waardering vanuit hoofdkantoor

    ALDI2019-11-15
  4. "Slechte doorgroei"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik deeltijd gewerkt bij ALDI voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Leuk werk om te doen

    Minpunten

    Slechte doorgroei, veel werkdruk, nooit goed genoeg, veel beloven weinig geven.

    Advies aan management

    Geef mensen niet het minimum loon! Wss blijft het personeel eens langer werken.

    ALDI2019-11-07
  5. "Review"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk deeltijd bij ALDI

    Pluspunten

    Goed contact met werk nemers

    Minpunten

    Slechte communicatie met de klanten

    ALDI2019-11-05
  6. "Normaal"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Cassiere in Oosterhout, Noord-Brabant
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij ALDI

    Pluspunten

    Gezellig, leuk, behulpzaam, gripvol, respect

    Minpunten

    Geen rekening met werknemers. Ziektes

    ALDI2019-06-11
  7. "Goede compensatie, hoge werkdruk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Winkelmedewerker in Drachten
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij ALDI voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Betaald boven minimum loon, doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Doordat we vaak met maar weinig medewerkers in de winkel stonden was de werkdruk best hoog, als er iemand ziek was hadden we een probleem, lange dagen

    Advies aan management

    Meer medewerkers inzetten, airco

    ALDI2019-05-30
  8. "Wisselend, maar over algemeen positief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verkoopmedewerker 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij ALDI voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Vaak informeel, korte banden naar hk, leuke collega's, gevarieerd werk

    Minpunten

    Supermarkt management denkt vaak te theoretisch en zien zichzelf beduidend als "de betere" werknemer. ben zelf ook 4 maanden leidinggevend geweest, vrijwillig gestopt omdat ik het niet eens was met manier van leidinggeven.

    Advies aan management

    Luister goed naar wat het personeel te zeggen heeft, kan je veel opleveren.

    ALDI2019-04-30
  9. "Ouderwets, maar vriendelijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Financieel medewerker in Best
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij ALDI

    Pluspunten

    Lage werkdruk, vriendelijke sfeer, goedkoop eten in kantine,

    Minpunten

    Ouderwetse werkwijzen die foutgevoelig zijn

    Advies aan management

    Investeer in (technische) bedrijfskundigen en verbeter proces voor proces. De investering zal binnen enkele jaren terugverdiend zijn.

    ALDI2019-03-24
  10. "Aldi"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verkoopmedewerker in Kaatsheuvel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij ALDI

    Pluspunten

    Leuk afwisselend werk met leuke collega’s en een goed basis salaris ook veel leuke aanbiedingen waar jij als mederwerker als eerst aanspraak op maakt

    Minpunten

    Word heel erg vaak eerder naar huis gestuurd terwijl ik dat meestal dan liever niet heb omdat ik gewoon ingepland ben en rekening houd met deze tijd om te werken

    Advies aan management

    Gaat goed wel eerder roosters maken en soms wat meer vrijheid geven aan je werknemers

    ALDI2019-01-02
Er zijn 3828 reviews gevonden
</>Embed