Reviews van ActiveVideo

3.5
61%
Aanbevelen bij een kennis
61%
Waardeert directeur
ActiveVideo President, CEO, and Director Jeff Miller
Jeff Miller
39 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over ActiveVideo-reviews

  ActiveVideo heeft een algemene beoordeling van 3.5 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 53 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 61% van de werknemers zou werken bij ActiveVideo aanraden aan vrienden en 55% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -19% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van ActiveVideo hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3.9 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij ActiveVideo. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -14% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 61% van de werknemers van ActiveVideo vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden ActiveVideo met een waarde van 3.7 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3.4 voor cultuur en waarden en 3.0 voor loopbaanmogelijkheden.

  Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij ActiveVideo: vergoeding, arbeidsvoorwaarden, collega's en hoger management, loopbaanontwikkeling, management.

  Werkt u bij ActiveVideo? Deel uw ervaringen

  ActiveVideo logo
  of