Reviews voor ActiveVideo | Glassdoor.nl

Reviews van ActiveVideo

Bijgewerkt op 10 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.2
54%
Aanbevelen bij een kennis
59%
Waardeert directeur
ActiveVideo President, CEO, and Director Jeff Miller
Jeff Miller
33 Beoordelingen
  1. Nuttig (4)

    "Slimme mensen, genoeg vrijheid, nieuwe technologie uitvinden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Hilversum
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij ActiveVideo voor 5 jaar

    Pluspunten

    Bij ActiveVideo werk ik samen met zeer slimme, aardige collega's. De werkcultuur is erg informeel, de werksfeer erg fijn. We werken eraan om nieuwe technologie uit te vinden, dus dit brengt altijd nieuwe uitdagingen met zich mee. Ik waardeer de vrijheid echt waarmee ik zelf mag bepalen hoe ik mijn taken uitvoer. Het bedrijf streeft naar hoge kwaliteit. Salarissen zijn erg hoog, we gaan vaak op bedrijfsuitjes of doen andere activiteiten, de samenwerking verloopt soepel en is inspirerend.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Soms kan het moeilijk zijn om te weten te komen wie er kennis heeft van een bepaald onderdeel van ons product.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    ActiveVideo2019-05-10
  2. Nuttig (2)

    "Een gezellig moeras."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Senior Software Engineer in Hilversum
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij ActiveVideo gewerkt

    Pluspunten

    Relaxte familiesfeer, vriendelijke werkomgeving en leuke, behulpzame collega's zorgen ervoor dat het fijn is om hier te werken. Het bedrijf helpt mee aan een moeiteloze verhuizing wat erg belangrijk is, zeker als je het voor het eerst doet. Compensaties zijn competitief en een beetje boven het marktgemiddelde.

    Minpunten

    Te weinig ontwikkeling aangezien het product al goed ontwikkeld is en het bedrijf zich vooral op onderhoud, testen en bug fixes focust. Ik heb nog geen 500 coderegels geschreven in de afgelopen 6 maanden. Dit is niet de beste werkplek als je iets nieuws wilt ontwikkelen en dat in code wilt verwerken. Te weinig doorgroeimogelijkheden voor ontwikkelaars aangezien er slechts 3 teams zijn met maar weinig variatie in de technologieën en taken. Vergoedingen zijn lager dan in grote IT-bedrijven, waarschijnlijk door de grootte van het bedrijf en van de winst. Er is geen pensioenopbouw of bonus in het contract opgenomen. Bonus wordt gelukkig normaal gesproken wel uitbetaald maar het is niet veel.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Neem geen ontwikkelaars aan als je niet wil ontwikkelen. Of stel je kandidaten in ieder geval beter op de hoogte van wat ze daadwerkelijk gaan doen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    ActiveVideo2019-06-10
  3. Nuttig (4)

    "Goede sfeer, veel kansen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Software Engineer in Hilversum
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ActiveVideo voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Slimme, vriendelijke, betrokken collega's - Geweldige sfeer, erg weinig stress - Veel interessant en uitdagend werk om te doen - Uitstekend salaris (Voor Nederlandse normen tenminste) - Goede balans tussen werk en privé... er worden geen overuren verwacht en (af en toe) vanuit huis werken voor de kinderen, doktorafspraken, leveringen etc. is geen probleem.

    Minpunten

    - Het bedrijf is op een duidelijk pad naar een meer flexibele ontwikkeling, maar er moet nog werk worden verzet, vooral buiten de ontwikkelingsfase.   - Delen van de bestaande codebase zijn verre van perfect. Gelukkig wordt dit herkend, maar het zal tijd kosten om het op te lossen.   - Management kan assertiever zijn, ze kunnen van tijd tot tijd te zacht zijn

    Advies aan management

    - Continue onderweg naar flexibiliteit - Wees niet bang om assertiever te zijn, om meer risico's te nemen bij dagelijkse beslissingen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    ActiveVideo2019-05-07
  4. Nuttig (3)

    "Geweldige plek om te werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Hilversum
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij ActiveVideo voor 3 jaar

    Pluspunten

    Het product heeft een zeer ontwrichtende werking op de huidige markt van settopboxen en is gebaseerd op een aantal interessante technologieën. Je zult nooit klaar zijn met leren, en dit in combinatie met een aantal zeer aardige collega's doet mij zeggen: wees welkom!

    Minpunten

    Het is moeilijk om nieuwe bekwame collega's te vinden, dus we vliegen niet zo hoog als we zouden willen.

    Advies aan management

    Behoud de focus en we zullen onze doelen bereiken.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    ActiveVideo2019-05-07
  5. Nuttig (3)

    "Een erg leuke plek om te werken, met interessante collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Software QA Engineer in Hilversum
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ActiveVideo voor 3 jaar

    Pluspunten

    Het bedrijf is veel veranderd de afgelopen 3 jaar. Na een aantal interne veranderingen heeft het de omslag gemaakt van een traditioneel startupbedrijf naar een voorspelbaar doch nog steeds flexibel softwarebedrijf. Tijdens dit proces is het soort mensen wat zich aangetrokken voelt tot de stijl van werken veranderd, en de mensen die vanaf het begin meer affiniteit voelden met het startup-gevoel hebben het bedrijf verlaten. In plaats daarvan hebben er een hoop nieuwe slimme mensen met een gevarieerde achtergrond zich bij het bedrijf aangesloten, en de sfeer is goed. Het management is erg open over alles wat te maken heeft met zaken en financiën en we maken nu gebruik van een schappelijke en transparante prestatiebeoordeling, iets dat ik niet kan zeggen over veel andere bedrijven. Het is ook gemakkelijk om een impact te maken indien je een sterk gevoel van eigenaarschap hebt en indien je vecht voor wat je zou willen doen – de mensen zijn erg ontvankelijk voor initiatief. Daarenboven is er een zeer goede werk/privé-balans! Als je kinderen hebt, gezondheidsproblemen, of wanneer je gewoon een dagje vrij wilt hebben zal je hierin geen problemen ondervinden (gezond verstand is daarbij wel benodigd natuurlijk :D).

    Meer weergeven

    Minpunten

    Het bedrijf heeft een onevenredig grote klant die graag zijn best doet en hoewel dat veel inkomsten genereert, dicteert het ook ongeveer 50% van waar we aan werken. Het is aan jou om je goed beargumenteerde en gepassioneerde ideeën voor de andere 50% rond te krijgen.

    Advies aan management

    Blijf transparant en zorg dat we allemaal samenwerken aan hetzelfde doel!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    ActiveVideo2019-05-07
  6. Nuttig (3)

    "Geweldig bedrijf voor proactieve mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Hoofd qa engineer in Hilversum

    Ik werk voltijd bij ActiveVideo voor 3 jaar

    Pluspunten

    Ik werk meer dan 3 jaar bij ActiveVideo en mijn ervaring met het bedrijf is tot nu toe positief. Wat ik het meest waardeer, is dat het een omgeving voedt voor proactieve mensen en sterke leiders. Het is niet het soort plek waar je kunt verwachten dat dingen aan jou worden overhandigd op een manier dat het kan gebeuren in bedrijven, waar je rol duidelijk is gedefinieerd en de grenzen van je eigendom / "territorium" worden afgedwongen als een keurslijf. Omdat het bedrijf vrij klein is, heb ik veel flexibiliteit ervaren bij het uitproberen van verschillende dingen, het verkennen van de grenzen, het experimenteren met verschillende tools en technieken en benaderingen, omdat limieten niet altijd duidelijk zijn gedefinieerd (wat zowel een positieve als een negatieve kan zijn). tegelijkertijd). De regel "het is niet mijn verantwoordelijkheid" vliegt niet vaak en op de engineeringafdeling zijn de flexibele teams alleen verantwoordelijk voor hun output (vanaf het moment dat het functieverzoek binnenkomt, totdat de software is vrijgegeven aan de klant, inclusief ondersteuning voor klantintegratie), het bevorderen van een gevoel van eigenaarschap en verantwoording met de ingenieurs. De collega's zijn leuke mensen, het is een zeer multiculturele omgeving, met sociale evenementen voor alle leeftijden en interesses (ook familie-activiteiten), inclusief activiteiten buiten het werk (voor diegenen die geïnteresseerd zijn in omgang met collega's). Ik heb heel wat vrienden gemaakt met wie ik buiten werk omga.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Voor sommige mensen werkt de aanpak "je moet erom vragen of doe het zelf" niet goed. Sommige processen binnen de techniek moeten nog worden uitgezocht terwijl ze "organisch" groeiden, wat niet iedereen op zijn gemak is bij het uitzoeken. De positieve kant is dat de collega's heel behulpzaam zijn en de kennis binnen het bedrijf bestaat, maar met een aantal dingen ontbreekt de gestructureerde aanpak nog steeds.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    ActiveVideo2019-05-07
  7. Nuttig (3)

    "Leuke plek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Software Engineer in Hilversum
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij ActiveVideo voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ik werk nu al 1,5 jaar voor ActiveVideo en ik moet zeggen dat het overeenkomt met al mijn verwachtingen die ik kreeg van de mensen die mijn sollicitatiegesprek deden. Leuke en vriendelijke omgeving / mensen, interessante technologie om aan te werken. De cultuur binnen het bedrijf is familie-achtig.

    Minpunten

    We werken aan een complex product dat een paar releases per jaar heeft. Bij mijn vorige baan was ik gewend aan een snel tempo en weekelijkse releases. Het is fijn om aan kwaliteit te werken en een goed product te leveren, maar door het gebrek aan deadlines kan het te ontspannen zijn. Het voordeel is wel dat het minder stressvol is.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    ActiveVideo2019-04-25
  8. Nuttig (4)

    "Interessante software en intelligente mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ActiveVideo

    Pluspunten

    - Slimme mensen om mee te werken. Mensen hebben ook een open instelling - Complexe en interessante software - Vlakke organisatiestructuur

    Minpunten

    - De locatie is niet ideaal als je geen directe treinverbinding hebt. - Het zou leuk zijn als we iets meer uitstapjes hadden met het hele team.

    Advies aan management

    - Ga zo door

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    ActiveVideo2018-11-19
  9. Nuttig (5)

    "Spannend bedrijf en product"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Hilversum
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ActiveVideo voor 3 jaar

    Pluspunten

    Erg leuke collega's die weten waar ze het over hebben en een leuk product om aan te werken. Soms kan er wel wat werkdruk zijn, maar dit is normaal in deze industrie en het wordt de laatste tijd op een andere (betere) manier geregeld. De sfeer tussen mensen is goed. Er zijn minstens twee keer per jaar collectieve sociale activiteiten.

    Minpunten

    Aan het begin van 2018 moest het bedrijf mensen ontslaan om het gezond te maken. Nu we weer winst maken zijn de tijden op een goede manier veranderd.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    ActiveVideo2018-10-25
  10. Nuttig (5)

    "Verloren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Software Engineer in Hilversum
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij ActiveVideo voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Leuke collega's, erg redelijke salarissen.

    Minpunten

    Bedrijf is sinds acquisitie ongeveer 3 jaar geleden verloren. Geen visie, geen verkopen, geen toekomst. Mensen worden beschouwd als wegwerpartikelen voor eenmalig gebruik. Wees voorzichtig om je huidige leven op te geven om voor dit EOL bedrijf te werken.

    Advies aan management

    Begin eens met managen in plaats van te praten. Kies een strategie met een langere duur dan twee of drie werkdagen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    ActiveVideo2018-05-22
Er zijn 44 reviews gevonden