Reviews van Agristo

(23 reviews in totaal)

Antoon Wallays

100% waardeert directeur

93% positieve zakelijke vooruitzichten

Agristo heeft een werknemersbeoordeling van 4,0 van 5 sterren, op basis van 23 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Agristo is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Industrie (3,5 sterren).

Reviews per functie

23 reviews
3,0
25 sep 2025

Pluspunten

Snelgroeiend Goede sfeer Goede werkomgeving

Minpunten

Bedrijf in volle expansie met groeipijnen op vlak van organisatie

21 mrt 2025

Ambitie en groei

Pluspunten

- Snelle groei en ambitieus management - Mooi product - Internationale speler

Minpunten

- Veel verandering die elkaar snel opvolgen - door grote groei verdwijnt familiaal karakter - Veel aanwervingen en nieuwe mensen maakt het moeilijk om hecht team te vormen

29 jan 2025

Pluspunten

Agristo doet heel veel voor de medewerkers. Ze gaan voor de vooruit en laten zich omringen door externe bedrijven en talentvolle medewerkers om hun doelen te behalen. Zo zijn ze enorm bezig met veiligheid, marketing, uitbreiding en groei, en hun mensen. Door hun goede cijfers is er veel mogelijk.

Minpunten

Door de groeisnelheid wijzigt er ook veel, en daar moet je voor open staan. Is voor mij eerder een voordeel maar sommigen kunnen dit als minpunt ervaren. In de ene afdeling weegt dit zwaarder door dan in de andere.

Weergave: 1 - 3 van 23 reviews

Glassdoor heeft 34 reviews over Agristo die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Agristo. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Agristo bij je past.