Reviews voor Test Engineer bij Astek

Reviews per functie

6 reviews
28 dec 2025

Goed gezelschap

Pluspunten

Het bedrijf werft, traint en biedt baanstabiliteit om ervaring op te doen, en klanten die gebruikmaken van de IT-diensten zijn altijd zeer gastvrij geweest.

Minpunten

Als consultant reis ik van de ene klant naar de andere, telkens op een nieuwe geografische locatie.

21 jun 2025

Pluspunten

Interessant werk, aanhoudend werktempo, klant die je stimuleert om te leren en te verbeteren, het bedrijf heeft mij toegestaan ​​een expert te worden

Minpunten

projecten op locatie van een klant, dus de locatie en de duur van het project hangen vooral af van de klant en diens eigen expertise

20 mrt 2025

Pluspunten

Het bedrijf werft experts aan en vindt hen voor langetermijnprojecten bij klanten, serieuze maar toch vriendelijke sfeer, baanstabiliteit, bonus gekoppeld aan persoonlijke prestaties

Minpunten

Evolutie alleen in de technische expertise van computertesten, dus het kan na een aantal jaren saai lijken

Weergave: 1 - 3 van 6 reviews

Glassdoor heeft 1.782 reviews over Astek die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Astek. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Astek bij je past.