Reviews van BASE Company

45% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

5 reviews
3 nov 2016

Pluspunten

zeer correcte betalingen en verloning

Minpunten

mindere positionering op de bedrijfsmarkt, dus moeilijk te verkopen B2B

18 apr 2016

BASE AMBASSADEUR

Pluspunten

Momenteel werk ik al 10 jaar bij BASE en blijf het echt super graag doen. In direct contact staan met de mensen, oplossingen op maat aanbieden en helpen bij begrijpen van het hele smartphone gebeuren zijn een passie die ik dagdagelijks kan toepassen in mijn job. BASE lijkt mij een zeer dynamisch bedrijf dat steeds vernieuwend op de markt wil zijn, niet alleen door voordelige tarieven op de markt te brengen, maar eerder door unieke zaken naar voor de brengen. Bovenop het normale loon is er de commissie die je een beetje zelf in de hand hebt. Daarbuiten zijn er nog extra voordelen zoals bedrijfswagen, gsm en abonnement van het werk, ziekenfonds, maaltijdcheques, ecocheques, bonussen, abonnement fitness, ...

Minpunten

Eerlijk gezegd zijn er voor mij geen minpunten en dat is volledig eerlijk. 10 jaar bij dezelfde werkgever werken en je job nog steeds graag doen, zegt volgens mij voldoende.

17 apr 2016

Uitdagende job maar geduld vereist

Pluspunten

Een job die niet snel verveeld. Er is immers altijd werk: als er geen klanten zijn kan je jezelf bijscholen in de laatste innovaties op de Telecom markt. Base legt heel erg de nadruk op Customer Service wat ik persoonlijk een zeer goede zaak vind. De telecomsector krijgt wel vaker te doen met vooroordelen: verkopers die je blaasjes wijsmaken om te verkopen, slechte dienst na verkoop,...etc. Echter is het belang van een goede Customer Service essentieel in Retail en Base heeft dit al lang begrepen. Een goede service maakt het verschil tussen online een aankoop doen of naar de winkel stappen waar je de nodige uitleg en expertise kan terugvinden. We worden daarom op regelmatige basis bijgeschoold en er aan herinnerd dat de klant op de eerste plaats staat.

Minpunten

Geduld is een vereiste in deze job. Je gaat soms iets 10 keer op een verschillende manier moeten uitleggen voordat je begrepen zal worden. Is niet erg natuurlijk want een klant die alles goed begrepen heeft is een klant die minder snel in je winkel zal staan met frustraties. Echter kan bij sommige klanten geen enkele uitleg baten. Daar zal je moeten mee leren omgaan.

Weergave: 1 - 3 van 5 reviews

Glassdoor heeft 13 reviews over BASE Company die anoniem zijn geplaatst door werknemers van BASE Company. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of BASE Company bij je past.