Reviews voor BASF | Glassdoor.nl

Reviews van BASF

Bijgewerkt op 2 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
82%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
BASF Chairman of the Board of Executive Directors and Chief Technology Officer Martin Brudermüller
Martin Brudermüller
45 Beoordelingen
  1. "Groeiend en druk"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij BASF

    Pluspunten

    Informeel personeel Groeiend Goed kantoor Hebben oog voor de klant

    Minpunten

    Erg druk en chaotisch op tijden Onvoldoende begeleiding op sommige segmenten

    Verder lezen
    BASF2018-12-19
  2. Nuttig (2)

    "Autoritaire leidinggevende"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Process Operator in De Meern
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij BASF voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Uitdagingen, redelijk goed salaris, blijven investeren.

    Minpunten

    Stug star bedrijf waar normale zaken zoals een muziekje luisteren en op je telefoon kijken tijdens monotome werkzaamheden verboden is.

    Verder lezen
    BASF2018-06-23
  3. "BASF"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BASF

    Pluspunten

    internationaal gedegen onderneming, betrouwbaar, veel expertise. Veel kennis van chemie. Vriendelijke werkomgeving, waarbij het bedrijf niet alleen voor de winst gaat maar ook voor duurzaamheid en complice.

    Minpunten

    centrale afdelingen zijn minder flexibel, en de mogelijkheden voor decentrale kleinere locaties zijn beperkt doordat de grote locaties prioriteit krijgen. Ontwikkeling van de medewerkers hangt af van je mobiliteit, tenzij je op grote locatie werkt.

    Verder lezen
    BASF2017-03-16
  4. "Goed en stabiel, loon iets lager dan bij andere bedrijven"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Corporate Worker in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BASF voor 3 jaar

    Pluspunten

    Bedrijfscultuur, werkzekerheid, tijdig uitbetalen van loon

    Minpunten

    loon iet slager danbij de concurrentie

    BASF2020-02-02
  5. "Goede werk spheer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BASF

    Pluspunten

    Maaltijdcheques Hospitalisatieverzekering Privé-pc Eindejaarspremie mogelijk electrische bedrijfsauto voor elke meedewerkers

    Minpunten

    BASF Belgium heeft niet zoveel site, je moet naar buiteland gaan om te evolueren.

    BASF2020-01-30
  6. "goed"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Operator 

    Ik werk deeltijd bij BASF

    Pluspunten

    heel goed goed comminucatie en goed papi

    Minpunten

    soms ben je niet goed soms goed

    BASF2019-12-10
  7. "Basf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BASF

    Pluspunten

    Doorgroeimogelijkheden, veel variatie, goede balans tussen werk en privé, aantrekkelijke verloning

    Minpunten

    Minder familiair karakter dan bij een kleine kmo

    BASF2019-08-27
  8. "Groot bedrijf met familiale sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Manager in Antwerpen
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij BASF voor 10 jaar

    Pluspunten

    Bedrijf met oog voor de medewerker. Hoge veiligheidsstandaard. Goede verloning. Ontwikkelingsmogelijkheden. Menselijk.

    Minpunten

    Geen echter minpunten. Ik werk graag voor BASF

    Verder lezen
    BASF2019-06-30
  9. "log bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BASF

    Pluspunten

    goede werksfeer toffe collega`s verder niet veel goeds

    Minpunten

    log bedrijf beslissingen duurt lang

    BASF2019-03-02
  10. "review basf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BASF

    Pluspunten

    proper bedrijf. goede opleiding. veel cursussen

    Minpunten

    laag loon. bedrukte sfeer. vermoeiend shifte rooster

    BASF2019-01-12

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 2342 reviews gevonden
</>Embed