Reviews voor BASF | Glassdoor.nl

Reviews van BASF

Bijgewerkt op 27 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
85%
Aanbevelen bij een kennis
98%
Waardeert directeur
BASF CEO Martin Brudermüller
Martin Brudermüller
48 Beoordelingen
  1. "Groeiend en druk"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij BASF

    Pluspunten

    Informeel personeel Groeiend Goed kantoor Hebben oog voor de klant

    Minpunten

    Erg druk en chaotisch op tijden Onvoldoende begeleiding op sommige segmenten

    Advies aan management

    Betere focus ipv verdeelde focus

    BASF2018-12-19
  2. Nuttig (2)

    "Autoritaire leidinggevende"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Process Operator in De Meern
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij BASF voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Uitdagingen, redelijk goed salaris, blijven investeren.

    Minpunten

    Stug star bedrijf waar normale zaken zoals een muziekje luisteren en op je telefoon kijken tijdens monotome werkzaamheden verboden is.

    Advies aan management

    Moderniseren, laat het personeel zelf bepalen hoe de werkdag wordt ingedeeld.

    BASF2018-06-23
  3. "BASF"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BASF

    Pluspunten

    internationaal gedegen onderneming, betrouwbaar, veel expertise. Veel kennis van chemie. Vriendelijke werkomgeving, waarbij het bedrijf niet alleen voor de winst gaat maar ook voor duurzaamheid en complice.

    Minpunten

    centrale afdelingen zijn minder flexibel, en de mogelijkheden voor decentrale kleinere locaties zijn beperkt doordat de grote locaties prioriteit krijgen. Ontwikkeling van de medewerkers hangt af van je mobiliteit, tenzij je op grote locatie werkt.

    Advies aan management

    door roulatie op centraal niveau, gaat veel kennis verloren. Probeer lokale kennis centraal aan te sturen, ipv alles zoveel mogelijk te centraliseren, waarbij lokale kennis verloren gaat.

    BASF2017-03-16
  4. "Basf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BASF

    Pluspunten

    Doorgroeimogelijkheden, veel variatie, goede balans tussen werk en privé, aantrekkelijke verloning

    Minpunten

    Minder familiair karakter dan bij een kleine kmo

    BASF2019-08-27
  5. "Zeer goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Student in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb korter dan een jaar als bij BASF gewerkt

    Pluspunten

    Toffe sfeer Zeer interessant bedrijf Goede werk-leven balans

    Minpunten

    Druk om te presteren, maar zeker goede begeleiding

    BASF2019-08-02
  6. "Groot bedrijf met familiale sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Manager in Antwerpen
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij BASF voor 10 jaar

    Pluspunten

    Bedrijf met oog voor de medewerker. Hoge veiligheidsstandaard. Goede verloning. Ontwikkelingsmogelijkheden. Menselijk.

    Minpunten

    Geen echter minpunten. Ik werk graag voor BASF

    Advies aan management

    Stimuleer ondernemerschap. Reduceer hiërarchie. Versterk laterale samenwerking over afdelingen heen

    BASF2019-06-30
  7. "Leuke plaats"

    SterSterSterSterSter
    Voormalig contractwerker - Anonieme contractwerker 

    Ik heb gewerkt bij BASF

    Pluspunten

    Leuk bedrijf voor vakantiejob met goede verloning

    Minpunten

    Soms lange dagen, maar wel goed betaald

    BASF2019-04-05
  8. "Stage"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Stagiair 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij BASF gewerkt

    Pluspunten

    Groeiend bedrijf, vriendelijk personeel. Goede werksfeer en orde.

    Minpunten

    Loon kan iets hoger in vergelijking met andere bedrijven in de buurt.

    Advies aan management

    Doe zo verder.

    BASF2019-02-22
  9. "log bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BASF

    Pluspunten

    goede werksfeer toffe collega`s verder niet veel goeds

    Minpunten

    log bedrijf beslissingen duurt lang

    BASF2019-03-02
  10. "Werk"

    SterSterSterSterSter
    Huidige stagiair(e) - Anonieme stagiair(e) 

    Ik werk bij BASF

    Pluspunten

    Team werk is heel velangrijk

    Minpunten

    Veiligheid is een absolute must

    Advies aan management

    Goed management en heel vriendelijk

    BASF2019-02-12
Er zijn 20 reviews gevonden
</>Embed