Reviews voor BASF | Glassdoor.nl

Reviews van BASF

Bijgewerkt op 18 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2209 reviews gevonden

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
83%
Aanbevelen bij een kennis
96%
Waardeert directeur
BASF CEO Martin Brudermüller
Martin Brudermüller
27 Beoordelingen
  1. "Basf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BASF

    Pluspunten

    Doorgroeimogelijkheden, veel variatie, goede balans tussen werk en privé, aantrekkelijke verloning

    Minpunten

    Minder familiair karakter dan bij een kleine kmo

    BASF2019-08-27
  2. "Groot bedrijf met familiale sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Manager in Antwerpen
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij BASF voor 10 jaar

    Pluspunten

    Bedrijf met oog voor de medewerker. Hoge veiligheidsstandaard. Goede verloning. Ontwikkelingsmogelijkheden. Menselijk.

    Minpunten

    Geen echter minpunten. Ik werk graag voor BASF

    Advies aan management

    Stimuleer ondernemerschap. Reduceer hiërarchie. Versterk laterale samenwerking over afdelingen heen

    BASF2019-06-30
  3. "log bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BASF

    Pluspunten

    goede werksfeer toffe collega`s verder niet veel goeds

    Minpunten

    log bedrijf beslissingen duurt lang

    BASF2019-03-02
  4. "review basf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BASF

    Pluspunten

    proper bedrijf. goede opleiding. veel cursussen

    Minpunten

    laag loon. bedrukte sfeer. vermoeiend shifte rooster

    BASF2019-01-12
  5. "Groeiend en druk"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij BASF

    Pluspunten

    Informeel personeel Groeiend Goed kantoor Hebben oog voor de klant

    Minpunten

    Erg druk en chaotisch op tijden Onvoldoende begeleiding op sommige segmenten

    Advies aan management

    Betere focus ipv verdeelde focus

    BASF2018-12-19
  6. "Goed betaald zonder correcte opleiding na het overstappen vanuit een sluitende plant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Process Operator in Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij BASF

    Pluspunten

    Goede verloning en veel verlofdagen

    Minpunten

    Geen correcte opleiding nadat iemand van een sluitende plant komt

    Advies aan management

    Betere opleiding nadat een werkgever vanuit een sluitende plant komt

    BASF2018-12-07
  7. "Bedrijfscultuur Laaggeschoolden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technisch specialist in Sint-Gillis-Waas
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BASF voor 5 jaar

    Pluspunten

    Goede werk-privé balans; Loonschalen zijn zeer goed voor beginnende werknemers; Overuren zijn uitzondering voor laaggeschoolden (Laaggeschoolden <> Masters); Masters hebben mooie carrière mogelijkheden aangevuld met de juiste externe opleidingen;

    Minpunten

    Statische onderneming; Oude bedrijfscultuur (Baas-Uitvoering); Veel en lange vergaderingen zonder beslissingen; Geen doorgroeimogelijkheden zonder het juiste diploma; Laaggeschoolden zijn alle werknemers zonder een Masterdiploma

    Advies aan management

    Een bedrijfssite met productie als hoofd zou veel meer moeten inzetten op doorgroeimogelijkheden en aandacht voor technische uitvoeringspersoneel dat theoretisch beslissingspersoneel. Laaggeschoolden zijn alle werknemers zonder een Masterdiploma. Hierdoor worden er veel meer bedrijfs resources aangewend voor theoretische Masters zonder ervaring i.p.v. praktisch opgeleid personeel met een groot aangevuld... ervaringstraject.

    Meer weergeven
    BASF2018-10-17
  8. "BASF"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Antwerpen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij BASF voor 5 jaar

    Pluspunten

    - omkadering van alle ondersteunende diensten (tem een kleine ziekenhuis) - Mooi loon door de chemiesector

    Minpunten

    - Verdeelde verantwoordelijkheden over teams maakt beslissingen traag

    BASF2018-08-28
  9. Nuttig (2)

    "Autoritaire leidinggevende"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Process Operator in De Meern
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij BASF voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Uitdagingen, redelijk goed salaris, blijven investeren.

    Minpunten

    Stug star bedrijf waar normale zaken zoals een muziekje luisteren en op je telefoon kijken tijdens monotome werkzaamheden verboden is.

    Advies aan management

    Moderniseren, laat het personeel zelf bepalen hoe de werkdag wordt ingedeeld.

    BASF2018-06-23
  10. "Top"

    SterSterSterSterSter
    Operations Manager in Antwerpen

    Ik heb gewerkt bij BASF

    Pluspunten

    Goede sfeer en toffe collegas, zeer leuke omgeving en vele uitdagingen. Verder heb ik hier niets aan toe te voegen

    Minpunten

    Management zou snellere en betere beslissingen moeten nemen, het duurt soms weken om een kleine job uit te voeren. Dit is jammer

    BASF2018-04-09
Er zijn 2209 reviews gevonden
</>Embed