Reviews van BDO

(106 reviews in totaal)

Pat Kramer and Peter van Laer

100% waardeert directeur

74% positieve zakelijke vooruitzichten

BDO heeft een werknemersbeoordeling van 4,2 van 5 sterren, op basis van 106 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van BDO is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Finance (3,6 sterren).

3,0
18 sep 2024

prima

Pluspunten

Stabiele organisatie, leuke collega's, leert veel.

Minpunten

Veel witte mannen aan de top. Soms vrouwonvriendelijk gesproken bij de oude garde van partners, gelukkig gaan er een aantal in 2024 met pensioen. Moet goed sterk netwerk intern hebben om aan opdrachten te komen. Wanneer je niet genoeg declarable bent, maar aan proposities werkt dan wordt je daar ook op afgerekend. Wanneer je te veel werk hebt wordt verwacht dat je overuren maakt, wat prima is maar je kan geen tijd voor tijd krijgen voor de week dat je het rustiger hebt, dan wordt verwacht verlofuren te schrijven. Uurtarieven aan klanten worden elk jaar hoger, focus gaat naar Corporate of private equity en minder op het MKB, vandaar reden om te vertrekken.

19 jun 2020

Pluspunten

Ik kan voor dit bedrijf geen pluspunten verzinnen, helaas!

Minpunten

Ik heb er een jaar gewerkt. Ik kan in mijn werkervaring bij BDO geen pluspunten opnoemen. De werkdruk licht vrij hoog er is nauwelijks iemand die je wilt helpen met inwerken omdat er een urenregistratie aan verbonden is. Ook worden er veel racistische opmerkingen gemaakt bij BDO Haaglanden. Ik heb dit bij de partners neergelegd en ik schrok van hun reactie, ik moest er maar aan wennen en me zelf afvragen of ik hier wel thuis hoor! Al met al vond ik dit niet acceptabel en heb mijn ontslag ingediend.

3,0
6 sep 2023

Prima

Pluspunten

Vrijheid om dingen op te pakken

Minpunten

Verdeling tussen business en staff

Weergave: 1 - 3 van 106 reviews

Glassdoor heeft 15.095 reviews over BDO die anoniem zijn geplaatst door werknemers van BDO. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of BDO bij je past.