Reviews voor Design Engineer bij Benchmark Electronics

100% waardeert directeur

Reviews per functie

1 review
20 feb 2025

Pluspunten

Leuke sfeer Nieuwe technieken Leuke collega's Interessante klanten Veel vrijheid

Minpunten

Management is laatste tijd wat rommelig

Reactie van Benchmark Electronics
1y
Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. We zijn blij om te horen dat u geniet van de positieve omgeving, de mogelijkheid om met nieuwe technologieën te werken en de vrijheid die u ervaart in uw rol. We begrijpen dat recente managementveranderingen misschien ongeorganiseerd hebben geleken, en we waarderen uw feedback over de behoefte aan verbeterde structuur, afstemming en persoonlijke ondersteuning. Het garanderen van duidelijke communicatie en een gedeelde visie is belangrijk, en uw inbreng zal ons helpen in die richting te blijven werken. Wij waarderen uw bijdragen en moedigen u aan contact op te nemen met uw manager of het Human Resources-team als u verdere suggesties heeft; Jouw ideeën zijn belangrijk voor ons om te blijven verbeteren.

Glassdoor heeft 614 reviews over Benchmark Electronics die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Benchmark Electronics. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Benchmark Electronics bij je past.