Reviews van CCV

Bijgewerkt op 23 mei 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3,9
87%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
CCV Directeur Jan Hartjes
Jan Hartjes
8 Beoordelingen
  1. 5,0
    Huidige werknemer

    Leuk bedrijf

    20 mrt 2019 - Manager in Arnhem
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Familie bedrijf, juiste strategie

    Minpunten

    Grote organisatie daardoor soms complex

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 4,0
    Voormalige freelancer, meer dan 3 jaar

    Werkervaring

    23 mei 2021 - General Manager Brand and Communications in Arnhem
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Een prettig bedrijf qua sfeer. Een familiebedrijf waar waarden hoog in het vaandel staan. Ook een bedrijf dat zich versnelt aanpast aan de behoeften van de betaalmarkt van morgen.

    Minpunten

    Soms discrepantie tussen strategie en implementatie.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 4,0
    Huidige werknemer

    CCV

    16 feb 2020 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke collega's en een bedrijf met een mooie geschiednis

    Minpunten

    Laat beginnen met innoveren zorgt voor problemen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 2,0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Veelbelovend maar niet de juiste producten

    13 sep 2019 - International Strategic Partner Manager in Arnhem
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Grote organisatie, Kantoren in meerdere landen

    Minpunten

    Top-down. familiebedrijf. Directie staat niet echt open voor meningen van laag eronder.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 5,0
    Voormalige werknemer

    Preventie adviseur

    24 nov 2018 -  
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Deskundige vakgebied beveiliging leuke samenwerking met gemeente

    Minpunten

    Teveel op een lokatie werkzaam

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 4,0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    CCV

    10 nov 2018 - Anonieme werknemer in Arnhem
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Familiecultuur informeel goede werk-prive balans

    Minpunten

    Kruideniers mentaliteit, moeilijke door groeikansen vanwege kleine verzuilde organisatie

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 5,0
    Huidige werknemer

    CCV, een te gek bedrijf om voor te werken!

    2 feb 2016 - IT-support Medewerker in Arnhem
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    CCV is een topbedrijf om voor te werken! Sinds mijn eerste dag zit ik daar op mijn plek en ben ik ontzettend blij dat ik daar terecht ben gekomen. De sfeer op de werkvloer is ontzettend goed (meestal ook gewoon erg gezellig) en er werken allemaal erg leuke collega's. Daarnaast is het werk wat ik doe samen met mijn collega's leuk en we kunnen er met z'n allen voor zorgen dat de klant zijn werk kan doen en kan blijven doen. Ik hoop dat ik daar de rest van mijn loopbaan kan blijven en ik heb er alle vertrouwen in om mezelf daar te ontwikkelen. Go CCV!

    Minpunten

    Ik kan geen minpunten opnoemen over CCV.

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
  8. 3,0
    Voormalige werknemer

    Gemoedelijk en conservatief

    30 jun 2015 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Typisch familiebedrijf: conservatief, financieel gezond, redelijke sfeer. Een paar aardige tertiaire arbeidsvoorwaarden: griepprik, uitjes, kerstpakket, trainingen, dat soort dingen.

    Minpunten

    Erg bureaucratisch en hiërarchisch voor een relatief klein bedrijf. Een aanzienlijk deel van het personeel werkt er 10+ jaar, heeft geen referentiekader en komt moeilijk in beweging. Extreem weinig innovatie en ondernemerschap. CCV is met alles een paar jaar later dan de rest van de markt. De organisatie worstelt met het aantrekken van toptalent vanwege het zuinige salarisbeleid. Mede hierdoor weinig grote denkers en grote ideeën, middelmaat heerst. Over de hele linie een achterhaald HR beleid: Het Nieuwe Werken, diversiteitsbeleid, Bring Your Own Device, interne mobiliteit, gezellige ontmoetingsplekken of een cafetariasysteem? Niets van dit alles. Degelijke, saaie kantoren en vergaderruimtes

    2 personen vonden deze review nuttig
  9. 4,0
    Voormalige werknemer

    Echt familiebedrijf met veel dynamiek en complexiteit

    24 mei 2017 -  
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede sfeer, leuke mensen, zeer uitdagend werk en succesvol bedrijf met interessante klantrelaties en veel mogelijkheden voor groei en innovatie.

    Minpunten

    Te weinig professioneel management en te weinig strategische personeelsplanning. Het bedrijf laat veel kansen lopen door kwalitatieve en kwantitatieve beperkingen.

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
  10. 5,0
    Huidige werknemer

    CCV is familie en een warm bad

    18 apr 2016 - Admin Service Center in Arnhem
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Ik vind het heerlijk om bij CCV te werken, ik voel mij er thuis, het is een familie gevoel.

    Minpunten

    Er zijn geen minpunten. Met melk en een appeltje kan je alles aan!

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
Weergave: 1 - 10 van 15 Reviews
</>Embed

Werkt u bij CCV? Deel uw ervaringen

CCV logo
of