5,014 jan 2025Goede werkgeverAnonieme positieHuidige werknemer, meer dan 3 jaarAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenProfessioneel, extra faciliteiten, goede werksfeer, prive werk balans.MinpuntenSalaris in mijn functie iets lager dan bij andere werkgevers.Meer weergeven
3,08 okt 2021Titel van de reviewNew business development executiveHuidige werknemerBredaAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenMooi product Leuk team Leuke feestjesMinpuntenMoeilijke markt Loopt 2-0 achter als je geen finance achtergond hebtMeer weergeven
5,027 mrt 2026Aangename werkomgevingSenior credit risk analystVoormalige werknemer, meer dan 5 jaarBrusselAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspunten+ Lokaal klein waardoor je contact hebt met alle collega's en departementen + Connectie wereldwijd met andere kantorenMinpunten- Management reageert te traag bij oplopende werkdruk - Je kan doorgroeien en krijgt promotie maar het loon volgt nietMeer weergeven