Reviews voor Computer Futures Solutions | Glassdoor.nl

Reviews van Computer Futures Solutions

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 77 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
68%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
Computer  Futures Solutions CEO Gary Elden
Gary Elden
38 Beoordelingen
  1. "Prima"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Associate Recruitment Consultant in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Computer Futures Solutions voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - goede trainingen -goede begeleiding - sky is the limit

    Minpunten

    - Geen grote klanten waardoor intens veel cold calling nodig is om iets te bereiken

    Advies aan management

    Haal grote klanten binnen om te verdelen binnen het team of stop met de Rotterdam locatie

    Computer Futures Solutions2019-02-23
  2. "Carrière, plezier en mensen helpen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Computer Futures Solutions

    Pluspunten

    - Je groeit op basis van resultaat, niet wie je kent. - Incentives genoeg.

    Minpunten

    - Je moet tegen de emotionele rollercoaster kunnen

    Computer Futures Solutions2018-08-28
  3. "Alleen maar focus op de korte termijn"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruitment Consultant in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Computer Futures Solutions voor meer dan 4 jaar

    Pluspunten

    - Je kunt hier snel leren hoe je deals moet sluiten (no nonsense cultuur). - Je kunt hier snel rijk worden (op jonge leeftijd) - Je vindt hier vaak vlotte collega's tussen de 20 en 30

    Minpunten

    - Je kunt van hero to zero in 1 maand (je bent net zo goed als je laatste deal) - Mensen gaan over lijken om de beste te zijn (ultra competitief) - De klant wordt nauwelijks serieus genomen (zijn portomonnee wel)

    Advies aan management

    blijf mensen aantrekken die jong en enigzins naïef zijn, werp ze kruimels toe. Dan blijven de grootverdieners/aandeelhouders in Londen blij.

    Computer Futures Solutions2018-08-15
  4. "Goede begeleiding, doorgroeimogelijkheden en een prettige cultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Operations in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Computer Futures Solutions voor 4 jaar

    Pluspunten

    - ambitieuze organisatie met veel ruimte voor ontwikkeling - veel leuke activiteiten die worden ondernomen tijdens en buiten werktijd met oog op teambuilding - goede balans met thuis werken - goede begeleiding tijdens je loopbaan. Er wordt echt gekeken naar waar jij naartoe wilt en hoe CF jou daarin kan ondersteunen

    Minpunten

    Enige punt dat ik kan bedenken is dat het niveau van recruitment erg hoog ligt. Ik vind dit zelf geen minpunt, maar dit betekent wel dat je uit een bepaald soort hout gesneden dient te zijn om succesvol te zijn.

    Advies aan management

    Blijf focussen op de specifieke kwaliteiten van je eigen mensen. Verder, ga zo door.

    Computer Futures Solutions2017-09-22
  5. "Goede leerschool, maar niet doen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Support in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Computer Futures Solutions voor meer dan 4 jaar

    Pluspunten

    Je krijgt veel verantwoordelijkheden, veel incentives en borrels, je bepaalt zelf de snelheid van je loopbaan.

    Minpunten

    De kernwaarden van het bedrijf woren niet toegepast naar het eigen personeel, managers kunnen niet coachen, niemand die er werkt is echt tevreden met zijn of haar baan, er wordt gedreigd of belachelijk gemaakt, dubbele agenda's, wanneer je niet boven gemiddeld presteert wordt je genegeerd, slechte communicatie, HR is niet te vertrouwen, slechte pensioenregeling en waarde van eigen personeel wordt niet gezien.

    Advies aan management

    Kernwaarden daadwerkelijk toepassen, luisteren naar de mensen die een klacht hebben in plaats van onderuit halen en stoppen met lucht verkopen.

    Computer Futures Solutions2017-07-04
  6. "3 months in and Im loving it!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter in New York, NY
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Computer Futures Solutions voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    great training from the start, continuous training every week. Great work culture, work -life balance, coworkers are young and awesome! They really care about your growth and promotions are there if numbers are there

    Minpunten

    More office perks, food, better coffee machine!

    Computer Futures Solutions2019-04-26
  7. "Trainee recruitment consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Trainee Recruitment COnsultant in Londen, Engeland

    Ik werk voltijd bij Computer Futures Solutions voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Everyone’s open and helpful Offices are great Interview process went smoothly Great vision and values as a company Progression is there

    Minpunten

    Nothing to say as I’m new

    Advies aan management

    Nothing

    Computer Futures Solutions2019-02-28
  8. "One of the best training programs on the market"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in New York, NY
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Computer Futures Solutions voor meer dan 2 jaar

    Pluspunten

    - A robust training program to get you hitting the ground running quickly - Great support system around you - Fun team and environment - Uncapped earning potential with a decent commission structure

    Minpunten

    - A lot of your early success is dependent on what market you are put on - Tough to make a decent amount of money in your first year (regardless of how good of a salesperson you are) - Not all employees get treated the same - Lack of transparency from upper management - Office drama is fairly common - High turnover rates

    Advies aan management

    I loved working here for the most part and I'm forever grateful for the opportunity that SThree gave me. But after being in a couple different recruitment environments, I've found that opportunity plays a large part of how successful you are, and not everyone is afforded the same opportunity in the current structure. If you get put on a relatively untested market, you're going to do worse than someone on a "hot market"....

    Meer weergeven
    Computer Futures Solutions2018-10-31
  9. "Great company!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Principal Consultant in Bristol, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Computer Futures Solutions voor 4 jaar

    Pluspunten

    - Great company that genuinely cares about personal development - Recently revised pay and commission structure which makes us very competitive against similar companies (they started these reviews from consultant/sales level initially which in my opinion shows great care) - Flexible working, remote working - Constant learning and development with regular training sessions and one to ones for those who require it...

    Meer weergeven

    Minpunten

    None I can think of.

    Advies aan management

    Continue to listen to feedback. There has been some massive changes over the past few years from listening to feedback and it’s certainly changes for the better, so great work!

    Computer Futures Solutions2018-06-29
  10. "Great place to work and career progression on offer (If you want it)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Manager in Bristol, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Computer Futures Solutions voor 6 jaar

    Pluspunten

    Great opportunities to progress your career Good earning potential Flexible working (Remote, Flexi Hours) Collaborative working environment Improved commission scheme

    Minpunten

    Terrible Air Conditioning in the office!

    Advies aan management

    Continue to be transparent with all information from the top down

    Computer Futures Solutions2018-06-27
Er zijn 77 reviews gevonden