Reviews van Converse

4.1
80%
Aanbevelen bij een kennis
90%
Waardeert directeur
Converse President and CEO Scott Uzzell (no image)
Scott Uzzell
101 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over Converse-reviews

  Converse heeft een algemene beoordeling van 4.1 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 627 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 80% van de werknemers zou werken bij Converse aanraden aan vrienden en 67% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -2% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Converse hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3.9 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Converse. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -5% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 80% van de werknemers van Converse vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Converse met een waarde van 3.8 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4.2 voor cultuur en waarden en 3.4 voor loopbaanmogelijkheden.

  Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij Converse: cultuur, arbeidsvoorwaarden, collega's en hoger management, loopbaanontwikkeling, management.

  Loopbanen die populair zijn bij Converse-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken