Reviews van DB Schenker

(45 reviews in totaal)

Jochen Thewes

74% waardeert directeur

49% positieve zakelijke vooruitzichten

DB Schenker heeft een werknemersbeoordeling van 3,7 van 5 sterren, op basis van 45 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van DB Schenker is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Transport en logistiek (3,5 sterren).

Reviews per functie

45 reviews
1,0
21 dec 2022

Ga niet bij Schenker Breda werken

Pluspunten

Die zijn er echt niet

Minpunten

Dit "bedrijf" is het meest dramatische, zelfingenomen, slecht communicerende en bovenal arrogante werkgever die je ooit kan tegen komen. Mijn raad is dan ook als volgt: Ga niet bij Schenker Breda werken. Ze betalen er waardeloos, je zit tussen de Poolse uitzendkrachten, je word behandeld als grof vuil, want ze weten dat ze makkelijk 5 andere Vladimir's, Hassan's, Svetlana's of Fatima's terug kunnen krijgen. Dit bedrijf werkt niet met mensen of collega's. Schenker Breda kent geen menselijkheid of communicatievaardigheden. Je bent gewoon een robotje, die constant maar 1 & dezelfde handeling mag doen. Je voelt je zwaar ondergewaardeerd en als je laat merken dat je veel meer kan, dan zeggen ze dat je eerst maanden moet laten zien dat je op 5 knopjes kan drukken als een voorgeprogrammeerde robot En bij de sollicitatieprocedure kan alles, daarmee lokken ze je. Doorgroeimogelijkheden, leren uit de praktijk, nieuwe werkzaamheden. Alles kan. Maar zodra je binnen ben, ben je gewoon grof vuil. Zo behandelen ze je Schenker Breda is de vuilnisbelt van de werkgevers. Wat ik mensen echt op 't hart wil drukken is heel simpel: Zoek ander werk, ga niet bij Schenker Breda werken, want je gooit kostbare tijd weg. Schenker Breda is 't niet waard om ook maar 1 uur bij onder contract te staan. Gewoon door solliciteren, en je laat Schenker alsjeblieft aan je voorbij gaan.

30 jul 2020

Pluspunten

Alles is ok, fijne werkgever.

Minpunten

Geen minpunten, prima bedrijf om voor te werken

3,0
30 aug 2025

Pluspunten

The workload is light and I enjoy working with some of my colleagues

Minpunten

My supervisor keeps telling me what to do and it prevents me from focusing on my job. At the beginning, proper training is not provided. The company rules are not clear and explanatory. Working on weekends

Weergave: 1 - 3 van 45 reviews

Glassdoor heeft 4.013 reviews over DB Schenker die anoniem zijn geplaatst door werknemers van DB Schenker. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of DB Schenker bij je past.