Reviews van DPA Professionals

Bijgewerkt op Jul 26, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

36 van meer dan 46 reviews gevonden

3.6
68%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
DPA Professionals CEO Arnold van Mameren
Arnold van Mameren
4 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Super tof

    Jul 16, 2021 - Project Engineer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Alles is eigenlijk goed geregeld

    Minpunten

    Eigenlijk geen minpunten ervaren tor nu toe

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 3.0
    Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

    Tegenvaller

    Jul 26, 2021 - Interim Logistics & Supply Chain Professional in Blaricum
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Salaris, Autoregeling, Mogelijkheden voor starters

    Minpunten

    Onpersoonlijk, vooroordelen, slechte evaluatie en nauwelijks iets gemerkt van (waardevolle) begeleiding gedurende opdracht

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 4.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Leuk werken bij DPA

    Jun 23, 2021 - beheerder in Nieuwegein
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel certificaten kunnen behalen en je kan veel kennis opdoen in het veld dat je je eigen maakt!

    Minpunten

    De op sommige momenten verminderde inzetbaarheid. Maar deze tijd is goed te overbruggen met veel scholing en certificaten!

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

    Geef je carrière een boost met DPA!

    Jun 15, 2021 - Oracle Consultant in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Persoonlijke ontwikkeling Interessante opdrachten Beloning en arbeidsvoorwaarden Fijne bedrijfscultuur Collega's

    Minpunten

    Ik kan geen reden verzinnen om niet bij DPA te werken

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Aanzienlijke verbetering

    Jun 15, 2021 - Front End Developer in Oss
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Weten dat je als persoon behandeld wordt en geen nummertje, hondje of robotje bent.

    Minpunten

    Menselijke fouten, iets kunnen vergeten of foutjes maken. geen uitzonderlijke dingen

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 2.0
    Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

    Gedetacheerd bij opdrachtgevers anno 2021

    Jun 24, 2021 - Senior Project Manager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Je mag opdrachten vervullen bij grote organisaties, waar je veel mogelijkheden hebt om op mooie projecten te mogen werken. Het FIT-model geeft je gevoel van vrijheid en beloning.

    Minpunten

    Hoog verloop. Iedere keer dat ik naar kantoor ga ontmoet ik nieuwe mensen. Anderen zijn dan alweer vertrokken. Weinig band met DPA zelf. En weinig binding met elkaar. Geen echte klanten, veel opdrachten gaan naar de Preferred Suppliers. Geen eigen producten .

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 5.0
    Huidige werknemer

    Betrokken werkgever met aandacht voor plezier en ontwikkeling

    Apr 29, 2021 - Product Owner in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel persoonlijke aandacht voor je carrièregroei, persoonlijke ontwikkeling en overige wensen. Leuke feesten. Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden o.a. leaseauto, zelfs voor junior mensen.

    Minpunten

    Het zou leuk zijn als er meer binding en contact tussen de verschillende business units (vakgebieden) komt.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Prima

    Apr 8, 2021 - Junior KYC Analyst in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Regelmatig een thuiswerk bonus. Snelle reacties van contactpersonen.

    Minpunten

    Uitbetaling van overuren verloopt vaak niet geheel vlekkeloos.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Fijne werkgever

    Mar 16, 2021 - Compliance Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Persoonlijke aanpak, veel kansen om te ontwikkellen.

    Minpunten

    Kan er zo geen bedenken.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 1.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Slechte werkgever

    Feb 6, 2021 - Bedrijfsjurist in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Kan ik niet bedenken wat dat zijn.

    Minpunten

    Weinig betrokken en weinig carrière mogelijkheden

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 36 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij DPA Professionals-werkzoekenden

Analist
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij DPA Professionals? Deel uw ervaringen

DPA Professionals logo
of