Reviews van Digital Realty

Reviews per functie

13 reviews
3,0
26 apr 2023

Pluspunten

Fijne collega’s en bedrijfscultuur. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Minpunten

Weinig aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ambities medewerkers. Saaie werkomgeving. Er worden mensen aangenomen die niet de nodige skills/capaciteiten hebben. Basissalaris is te laag.

Reactie van Digital Realty
2y
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je eerlijke feedback te delen. Fijn om te horen dat je onze cultuur en de collega’s fijn vond. We zullen met onze teams blijven kijken hoe we onze mensen beter kunnen ondersteunen m.b.t. de aangegeven verbeteringen.
7 apr 2025

Pluspunten

Budget voor opleiding, bonussen, welzijnsprogramma.

Minpunten

Micromanagement binnen de afdelingen en een beetje "macho"mentaliteit van de leidinggevenden ten opzichte van de rest.

Reactie van Digital Realty
1y
Thank you for sharing thoughts about your experience at Digital Realty. As the company grows, there are certainly areas to improve and simplify. Your feedback on these areas is helpful as we look at enhancing the experience for all our teams.
3,0
29 feb 2020

Pluspunten

Het bedrijf is oké hoor

Minpunten

Weinig minpunten op te merken

Weergave: 1 - 3 van 13 reviews

Glassdoor heeft 737 reviews over Digital Realty die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Digital Realty. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Digital Realty bij je past.