Reviews van Dun & Bradstreet

5 reviews
2,0
2 nov 2021

Account Manager

Pluspunten

Het salaris is goed en het klantenbestand interessant.

Minpunten

De interne cultuur van de organisatie.

Reactie van Dun & Bradstreet
4y
We appreciate hearing about your experience in Rotterdam. Please email peoplefeedback@dnb.com if you would like to keep this conversation going.
1,0
4 jan 2018

schijn bedriegt

Pluspunten

Helaas weinig. Leuke collega's doorgaans. Het product dat men voert is ok maar de Marketing machine blaast alles heel erg op. Mooie locatie.

Minpunten

Misplaatste arrogantie en enkelen voelen zich nogal verheven op basis van voorgaande successen die veelal ten koste gingen van onwetende collega sales mensen. Management samengesteld op basis van vriendenpolitiek en niet op basis van kwaliteit want dan zou er geen management meer zijn daar. Product mankeert nogal wat aan en men is niet eerlijk over aantallen die men communiceert (dekking van bedrijven, hoe men omgaat met betalignsservaringen etc...)

6 jul 2017

Pluspunten

positieve werkomgeving die het beste in je naar boven haalt en waar constant de focus is om het personeel te ontwikkelen.

Minpunten

door de huidige opzet is er last van geluidsoverlast.

Weergave: 1 - 3 van 5 reviews

Glassdoor heeft 2.839 reviews over Dun & Bradstreet die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Dun & Bradstreet. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Dun & Bradstreet bij je past.