Dustin Group heeft een werknemersbeoordeling van 3,1 van 5 sterren, op basis van 24 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Dustin Group is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).
Soms zijn dingen niet optijd geregeld en communicatie tussen afdelingen niet goed soms
Reactie van Dustin Group
3mo
Thank you for sharing your thoughts. We’re pleased to hear that you experience Dustin as a positive workplace, where honesty and trust play an important part. These are values we care deeply about and strive to live by in our everyday collaboration.
We also appreciate your honest input regarding timeliness and communication between departments. As an organisation operating across multiple teams and countries, we recognise that coordination and clear communication can sometimes be challenging. Improving cross-departmental collaboration and ensuring timely resolution of matters is an ongoing focus area for us, and feedback like yours helps us identify where we need to do better.
Thank you again for sharing your thoughts. If you have additional insights or suggestions, we encourage you to reach out to your manager or our P&C team.
Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Dustin Group hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met een 3,1 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Dustin Group. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.
Op basis van Glassdoor-reviews zou 44% van de werknemers van Dustin Group vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Dustin Group met een waarde van 3,6 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3,3 voor cultuur en waarden en 3,0 voor loopbaanmogelijkheden.
Lees de werknemersreviews op Glassdoor om te zien wat huidige en voormalige werknemers zeggen over ontslagen bij Dustin Group en hoe ze denken over de zekerheid van hun baan bij Dustin Group in 2026.