Cover image for EPAM Systems
Logo

EPAM Systems

Actieve werkgever

EPAM Systems

Review toevoegen

Reviews van EPAM Systems

Bijgewerkt op 9 nov. 2022

Verifieer uw e-mailadres om filters te gebruiken. Hebt u problemen? E-mail opnieuw verzenden
33 van meer dan 7K reviews gevonden
3,9
91% Aanbevelen bij een kennis
EPAM Systems Chairman of the Board, CEO and President Arkadiy Dobkin
90% Waardeert directeur

12 van meer dan 7K reviews gevonden

3,9
91%
Aanbevelen bij een kennis
90%
Waardeert directeur
EPAM Systems Chairman of the Board, CEO and President Arkadiy Dobkin
Arkadiy Dobkin
13 Beoordelingen
  1. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

    EPAM provides competing salary

    4 mei 2022 - Program Delivery Manager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    huge education support a lot of people support

    Minpunten

    outsource not much projects in NL

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van EPAM Systems

    Hello, we're happy that you're enjoying your time at EPAM and that you value our training and development programs and our people support. We're working hard to constantly expand our portfolio by onboarding new clients in the Netherlands. Thank you for taking the time to leave this review. It's great to have you at EPAM.

  2. 3,0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Design role

    9 nov. 2022 - UX Designer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    • Competitive salary • Good for Junior / Middle Designers • Provide a lot of opportunities for growing • Big design community

    Minpunten

    • Difficult to grow in salary • Bureaucracy

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. Kom bij EPAM Systems werken
    Meest recente vacatures
  4. 4,0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Epam

    1 sep. 2022 - Lead Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Great possibility to grow. Huge number of domains to work with

    Minpunten

    Salary a bit below market

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van EPAM Systems

    Hi! Thanks for your feedback. It's great to hear that EPAM provides you with possibilities to grow! Feel free to discuss your salary during the next performance review.

  5. 4,0
    Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

    Good company

    20 jul. 2022 - Lead Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Very established processes - Vast amount of customers to choose to work for

    Minpunten

    - Salary will always lag behind product companies due to the nature of the business

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig

    Reactie van EPAM Systems

    Hello and thank you for taking the time to leave this review. We're proud of our established processes and that we have a dynamic start-up culture at the same time. Great to hear that you value the vast amount of customers to choose to work for as we would like our employees to be able to choose what fits their career interests the most. We wish you a continued successful career at EPAM.

  6. 5,0
    Huidige werknemer

    Goede werkgever

    28 jan. 2022 - Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Snelle groei, goede klanten, fijne collegas

    Minpunten

    lange uren, veeleisend werk, kan stressvol zijn

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van EPAM Systems

    Veel dank voor het achterlaten van een review voor EPAM. Het is goed om te horen dat je geniet van de samenwerking met je collega’s en dat je de projecten leuk vindt. Tegelijkertijd vinden wij jouw welzijn erg belangrijk en vinden het vervelend voor je dat je stress ervaart bij het werk. We zouden je vriendelijk aanbevelen dit met je HR contact of Manager te bespreken, om de situatie te helpen oplossen.

  7. 3,0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Review

    18 feb. 2021 - Senior Automation Engineer in Hoofddorp
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    onsite positions, leadership, outsource, good office, wfh, good location

    Minpunten

    not many projects, not many stacks at EPAM market

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 5,0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Feedback about long term collaboration with Epam Ua

    19 sep. 2022 -  in Kiev,
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    .net, AWS services, tdd, bdd

    Minpunten

    different project, following best engineering practices

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 4,0
    Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

    review

    29 jun. 2022 - IT Recruiter in Moskou,
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    good corporate culture and attitude towards employees

    Minpunten

    not very high reward, difficult communication with managers

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 3,0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Seniour Software Engineer

    29 apr. 2022 - Seniour Software Engineer in Ukrainets
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Big company, lot of projects, internal courses

    Minpunten

    Poor salary related to the market, outdated projects

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  11. 3,0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Ok

    21 mrt. 2022 - Senior Android Developer in Kiev,
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Company provides wide learning opportunities

    Minpunten

    Disadvantages are typical as for all outsourcing companies

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 12 reviews
</>Embed

Veelgestelde vragen over EPAM Systems-reviews

EPAM Systems heeft een algemene beoordeling van 3,9 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 6.922 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 91% van de werknemers zou werken bij EPAM Systems aanraden aan vrienden en 69% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 1% verbeterd.

Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van EPAM Systems hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,1 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij EPAM Systems. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 2% verbeterd.

Op basis van Glassdoor-reviews zou 91% van de werknemers van EPAM Systems vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden EPAM Systems met een waarde van 3,1 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3,5 voor cultuur en waarden en 3,9 voor loopbaanmogelijkheden.

Loopbanen die populair zijn bij EPAM Systems-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij EPAM Systems? Deel uw ervaringen

EPAM Systems logo
of

Reviews per functie

Foto's voor EPAM Systems

+ Foto toevoegen
EPAM Systems-foto van: CSR Volunteering Activity in Partnership with National Parks UK
EPAM Systems-foto van: EPAM Charity Marathon
EPAM Systems-foto van: EPAM Mexico!
EPAM Systems-foto van: Happy St. Patrick's Day from EPAM Ireland!
EPAM Systems-foto van: Happy Holidays from our EPAM family!
EPAM Systems-foto van: EPAM Mexico!
EPAM Systems-foto van: Happy Holidays from our EPAM family!
Alle foto's weergeven

Geaffilieerde bedrijven

S4NRicston LtdPolSource S.A.
Continuum LLCEmakina Group S.A.Just-BI
Optiva MediaENGINIETY SP. Z O.O.EPAM Anywhere

Werkzoekenden die zochten naar EPAM Systems, hebben ook gekeken naar

Luxoft-logo
Luxoft

4.2

2.981 reviews
Vergelijken

Glassdoor heeft 6.922 reviews over EPAM Systems die anoniem zijn geplaatst door werknemers van EPAM Systems. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of EPAM Systems bij u past.