Reviews voor Epsilon | Glassdoor.nl

Reviews van Epsilon

Bijgewerkt op 23 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1130 reviews gevonden

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
66%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Epsilon CEO Bryan Kennedy
Bryan Kennedy
544 Beoordelingen
  1. Nuttig (4)

    "Drastisch toegenomen nepotisme, politiek en rare technische keuzes."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij Epsilon voor 3 jaar

    Pluspunten

    Blootstelling aan veel verschillende technologieën, stabiele bedrijfsgroei, goede teamgenoeten en sfeer.

    Minpunten

    De baas komt van, en brengt al zijn vrienden van, een gefaalde internationale videoketting. Hij heeft geen ervaring met het runnen van een effectieve organisatie en dat is de cultuur geworden hier. Voor een bedrijf gebaseerd op technologie mist het infrastructuur waar management niks aan doet. Het verbaast me dat klanten de continue downtime blijven pikken. Projectmanagement staat in haar kinderschoenen en is alles behalve...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Ik krijg de indruk dat het management niet weet hoeveel er voor hun verborgen wordt. De arrogantie van de projectleiders is verbazingwekkend en de kosten van die beslissingen en toekomstige projecten is somber.

    Epsilon2014-02-15
  2. "Great Internship Experience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Data Analyst Intern in Westminster, CO

    Ik heb korter dan een jaar als bij Epsilon gewerkt

    Pluspunten

    Had a great time working with a great team and got a chance to learn alot

    Minpunten

    A lot of computer time and sitting down

    Epsilon2019-08-23
  3. "working for 3+ years"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Epsilon

    Pluspunten

    good work life balance opportunities for learn good managemnet

    Minpunten

    not come across so far

    Epsilon2019-08-22
  4. "Qa analyst"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - QA Analyst in Bangalore
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Epsilon voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Career growth , work life balance

    Minpunten

    Poor management, more calls

    Epsilon2019-08-21
  5. Nuttig (1)

    "good work"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Billing Coordinator 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Epsilon

    Pluspunten

    great pay - can be competitive

    Minpunten

    - not room for improvement - can be boring

    Epsilon2019-08-13
  6. "Good company to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Database Administrator in Bangalore Rural
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Epsilon gewerkt

    Pluspunten

    Working hours are 1 to 10pm for most of the employees. Salary is on-time. Good hikes every year. Friday free food. Cultural activities, team outings.

    Minpunten

    Onsite team feels they should have the control over project and deliverable's. So they expect we should work as they suggest.

    Advies aan management

    Try to listen concerns and pass a rule like all are having equal rights on the project activities and everyone is working for Epsilon success.

    Epsilon2019-08-14
  7. "Great people, but the company culture is rough."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - User Experience Designer in Dallas, TX
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Epsilon voor 3 jaar

    Pluspunten

    Large company, decent pay, nice locations, great teammates.

    Minpunten

    Internecine squabbles, petty managers, impenetrable silos. No path upward so there's nowhere for talented people to go but other companies.

    Advies aan management

    Pay attention to employees. No one should have to campaign tirelessly for a raise or promotion they clearly deserve.

    Epsilon2019-08-22
  8. Nuttig (1)

    "Great place to work at"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Senior Account Executive 
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Epsilon voor 3 jaar

    Pluspunten

    Genuinely nice people, comfortable work environment

    Minpunten

    Difficult to transfer internally at times

    Epsilon2019-08-05
  9. "Fantastic"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT Rotational in Irving, TX
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Epsilon

    Pluspunten

    Love the IT experience. Very hands on.

    Minpunten

    Nothing that I can think of.

    Advies aan management

    You are perfect

    Epsilon2019-08-05
  10. Nuttig (1)

    "Great culture"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Lead Software Engineer 

    Ik werk voltijd bij Epsilon

    Pluspunten

    great teams and good culture.

    Minpunten

    Benefits not that great as before

    Epsilon2019-07-30
Er zijn 1130 reviews gevonden