Reviews voor Project Engineer bij Equans

100% waardeert directeur

48% positieve zakelijke vooruitzichten

18 nov 2025

Goed bedrijf.

Pluspunten

Toffe projecten, leuke sfeer, aangename werkomgeving.

Minpunten

Geen min punten momenteel. Locatie?

5mo
Dankjewel voor je feedback en positieve score! De projecten en de aangename werksfeer zijn inderdaad belangrijke troeven bij Equans. De locatie van het werk hangt van persoon tot persoon af. Doordat we in heel België aanwezig zijn, zijn er wel heel wat mogelijkheden.
26 mei 2025

Pluspunten

Mooie projecten met echte impact. Fijne werkomgeving en collega's. Ruimte om te groeien en ontwikkelen.

Minpunten

Enorme organisatie - moeilijkheden om te navigeren wie te contacteren voor wat (HR, IT en alle ondersteunende departementen). Gelijkaardige competences binnen verschillende departementen, geen mogelijheden tot knowledge sharing. Nog geen gestandardiseerde aanpak voor projecten.

7mo
Bedankt voor je positieve review! We gaan helemaal akkoord met de voordelen die je opsomt. We zijn een grote organisatie, zowel in België als internationaal, waardoor we heel wat mogelijkheden bieden aan onze medewerkers. Natuurlijk brengt dat ook uitdagingen mee, zoals een duidelijk overzicht bieden op het vlak van contactpunten en het delen van kennis over bepaalde zaken. De laatste jaren hebben we hier stappen ingezet zodat het voor onze mensen gemakkelijker wordt. We blijven er aan werken.
4 apr 2025

Review

Pluspunten

Bien organisé, support et training

Minpunten

Tres grand et organisation distribuer

8mo
Merci beaucoup pour cette belle note ! La formation continue est un point essentiel pour nous. Il est vrai, qu'avec près de 9 200 collaborateurs en Belgique nous sommes une grande structure, c'est d'ailleurs ce qui nous apporte une diversité de projets, de métiers et d'opportunités.
Weergave: 1 - 3 van 8 reviews

Glassdoor heeft 1.061 reviews over Equans die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Equans. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Equans bij je past.