Reviews voor ExxonMobil | Glassdoor.nl

Reviews van ExxonMobil

Bijgewerkt op 20 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2632 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
75%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
ExxonMobil CEO Darren Woods
Darren Woods
356 Beoordelingen
  1. "Zeer hiërarchisch en geen waardering voor medewerkers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Equipment Engineer in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij ExxonMobil voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Beter betaald dan meeste engineering bureaus, vaak op trainingen, kansen voor internationale mogelijkheden

    Minpunten

    Iedereen is maar een nummer, zeer hoge werkdruk tegenover zeer weinig waardering, je hebt weinig zeggenschap over je carrière

    Advies aan management

    Leer menselijk om te gaan met mensen

    ExxonMobil2019-07-30
  2. "/"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Process Operator in Zwijndrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij ExxonMobil voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Goede work-life balans en goede verloning.

    Minpunten

    Onefficiënte manier van werken. Zeer procedure gericht.

    Advies aan management

    /////

    ExxonMobil2019-07-02
  3. Nuttig (1)

    "Goede verloning"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Process Operator in Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ExxonMobil voor 8 jaar

    Pluspunten

    Zeer goed loon en andere voorwaarden. Je krijgt ook veel vrijheid en de sfeer tussen de collega's is top.

    Minpunten

    De sfeer tussen directie en werknemers is bedroevend. Het veiligheidsbeleid neigt soms naar het kinderachtige.

    Advies aan management

    Blijf menselijk en toon respect naar uw werknemers

    ExxonMobil2019-05-16
  4. "Voltijd baan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij ExxonMobil

    Pluspunten

    Vrijheid, Salaris, secundaire voorwaarden en ligging van de bedrijven.

    Minpunten

    werksfeer, betrokkenheid, documentatie, onderhouds strategie

    Advies aan management

    Meer structuur en richting

    ExxonMobil2018-11-20
  5. "Werkzoekend"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR Medewerker in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ExxonMobil voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goed veiligheid, stipt, leerzaam, interessante functie

    Minpunten

    Tijdelijke contract Communicatie Piekmomenten Parking Bij aanvraag soms lang wachten ..... .....

    Advies aan management

    Geen comm

    ExxonMobil2017-10-17
  6. Nuttig (2)

    "Exxonmobil Antwerpen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Procesoperator c in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ExxonMobil voor 3 jaar

    Pluspunten

    Zeer goed loon, flexibel/veel verlof (+-70dagen) nemen in shift indien geen Turn around

    Minpunten

    Groot bedrijf = numero zijn / inspanningen zijn naar het loon vanwege de vele zeer uitgebreide info/testen/administratie/veranderingen in het proces/frequente verlofbeperkingen tijdens wederkerende turn arounds/strenge veiligheidsfocus + bijhorende papieren en testen/curcussen die te verwerken zijn. Process is ook gevaarlijker dan een bureaujob uiteraard.

    Advies aan management

    Gemeende appreciatie op professioneel vlak geeft voldoening.

    ExxonMobil2017-09-20
  7. "Goed voor starters"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Dedicated Customer Professional in Praag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij ExxonMobil

    Pluspunten

    Bedrijf geeft vrij veel trainingen. Vriendelijke medewerkers. Veel Mogelijkheden om extra taken erbij te krijgen naast je dagelijkse werkzaamheden als je het leuk vindt.

    Minpunten

    Laag salaris in praag in vergelijking andere bedrijven. Beetje overdreven hoe ze naar het onderwerp veiligheid kijken. P

    ExxonMobil2017-07-05
  8. "refinery industry"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - petrochemical werkzaamheden in Rotterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij ExxonMobil voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    goede verdiensten, prettige werk omgeving

    Minpunten

    het kan, af en toe, wel wat hectiek zijn. als men er tegen kan is het een goede werk-omgeving.

    ExxonMobil2017-04-03
  9. "Technician"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk deeltijd bij ExxonMobil

    Pluspunten

    Salaris, scholing, bijkomende voorwaarden, veiligheid,cultuur

    Minpunten

    Weinig negatieve punten, traag beslissings nemen

    ExxonMobil2017-03-20
  10. "Zeer tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Bediende in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ExxonMobil

    Pluspunten

    Veel verlof Mooie verloning Flexibele uren Hoge Safety cultuur

    Minpunten

    Personeel wordt niet altijd naar waarde of kunnen geschat Weinig zeggenschap in cariere uitbouw

    Advies aan management

    Laat de mogelijkheid aan het personeel om te weten welke interne vacatures er zijn

    ExxonMobil2016-10-10
Er zijn 2632 reviews gevonden