Reviews van FireEye

4.0
75%
Aanbevelen bij een kennis
78%
Waardeert directeur
FireEye CEO/Board Member Kevin Mandia
Kevin Mandia
378 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over FireEye-reviews

  FireEye heeft een algemene beoordeling van 4.0 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 929 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 75% van de werknemers zou werken bij FireEye aanraden aan vrienden en 66% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 5% verbeterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van FireEye hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 4.1 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij FireEye. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 2% verbeterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 75% van de werknemers van FireEye vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden FireEye met een waarde van 4.0 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4.1 voor cultuur en waarden en 3.8 voor loopbaanmogelijkheden.

  Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij FireEye: loopbaanontwikkeling, cultuur, arbeidsvoorwaarden en hoger management, management.

  Loopbanen die populair zijn bij FireEye-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Werkt u bij FireEye? Deel uw ervaringen

  FireEye logo
  of