Reviews van Flinders Design

72% positieve zakelijke vooruitzichten

3,0
18 mei 2022

Zet werknemers centraal

Pluspunten

Ambitieus bedrijf dat in 11 jaar tijd de markt heeft verslagen Mooie locatie Fijne collega's Mooi assortiment Thuiswerkvergoeding tijdens Covid-19

Minpunten

Financiële vergoeding Werken met verouderde software Veel bugs in bestaande systemen Neem feedback van werknemers serieus Verantwoordelijkheden/functie

30 dec 2021

Fijne werkgever

Pluspunten

Flinders heeft een fijne bedrijfscultuur, iedereen word als een gelijke behandeld en ik ervaar de sfeer als sociaal en gemoedelijk. Daarnaast zit het bedrijf in een groei wat voor een goede sfeer zorgt, ondanks Covid-tijd proberen ze digitale borrels te organiseren. Een pluspunt zijn de roadshows, hierbij mag het personeel eerlijk zeggen waar Flinders zich in mag verbeteren: nieuwe toiletten, beter internet, meer fruit etc. dit laat ook wel de goede wil van de onderneming zien.

Minpunten

Het bedrijf groeit qua omzet maar sommige software systemen zijn aan vernieuwing toe, dit kan zorgen voor frustratie.

Weergave: 1 - 3 van 5 reviews

Glassdoor heeft 5 reviews over Flinders Design die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Flinders Design. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Flinders Design bij je past.