Reviews van Frank

75% waardeert directeur

67% positieve zakelijke vooruitzichten

4 apr 2017

Letterlijk een stap terug

Pluspunten

Collega's zijn top, we zijn een hechte groep. Goedkoop makro bier en kapotte voetbaltafel en pingpong tafel zijn ook deel van Frank.

Minpunten

Waar zal ik beginnen? Het komt er op neer dat het bedrijf weinig geeft om de werknemers, geen goede carriere vooruitzichten, weinig hulp van het management team, die veel alsniet alles achter gesloten deuren beslissen. Iedereen zit er puur voor de uitvoering.

2,0
23 apr 2017

Had wat kunnen zijn met de juiste instelling

Pluspunten

Goed gelegen, makkelijk te bereiken vanuit de binnenstad.

Minpunten

Werken met KPIs op de afdeling schiet niet echt op, de bonus is maar matig. Anders dan anderen hier melden is er geen echte fijne sfeer tussen management en werkvloer. Weinig betrokkenheid, weinig inlevingsvermogen.

23 sep 2016

Jonge, ambitieuze organisatie!

Pluspunten

Je werkt in een jonge, dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is. De werkzaamheden zijn variërend en het is interessant om de snelle groei van dichtbij mee te mogen maken. De werknemers zijn jonge, ambitieuze en gedreven mensen. Er heerst een informele werksfeer waarbij iedereen bereid is om elkaar te helpen.

Minpunten

De snelle groei en veranderingen vergen wel flexibiliteit. Indien je niet flexibel bent of als je geen aanpassingsvermogen hebt, pas je hoogstwaarschijnlijk niet bij experty.

Weergave: 1 - 3 van 12 reviews

Glassdoor heeft 24 reviews over Frank die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Frank. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Frank bij je past.