Reviews van Geninc

(54 reviews in totaal)

Glenn Jansen

34% waardeert directeur

34% positieve zakelijke vooruitzichten

Geninc heeft een werknemersbeoordeling van 2,7 van 5 sterren, op basis van 54 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus redelijk naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Geninc is 27% onder het gemiddelde voor werkgevers in de bedrijfstak Media en communicatie (3,7 sterren).

2,0
9 jan 2020

Klopt iets niet

Pluspunten

Goede begeleiding gehad van mijn coach

Minpunten

Alles wordt gezien als negativiteit, als je er niet meer wil werken wordt je als crimineel buiten gezet, ze praten alleen maar over geld en verder weinig

Reactie van Geninc
6y
Hallo Bedankt voor uw bericht. We zijn interesseert van de reden wat u schreef. Kunt u contact opnemen met ons via e mail : hello@geninc.eu om ons verder te vertellen ?
20 dec 2018

Piramidesysteem met veel kosten nadien.

Pluspunten

Toffe sfeer en leuke social nights.

Minpunten

Het bedrijf zelf is heel vaag en je krijgt zeker alle voordelen goed uitgelegd, de financiele kant van op basis van een zelfstandig statuut werken is heel wat minder. Niemand kan exact uitleggen hoeveel en wat je uiteindelijk moet betalen en hoe het betaalsysteem werkt. Bij Geninc doe je deur aan deurverkoop voor verschillende producten, een deel van wat je verkoopt wordt door het bedrijf achter gehouden tot het product uitgeleverd is bij de klanten, wat natuurlijk wel logisch is. Wat minder logisch is zijn de chauffeurs die de helft van de producten niet kunnen uitleveren, nu is het blijkbaar zo dat als je product niet uitgeleverd is dat er geld verdwijnt uit die spaarpot. Zoveel geld dat je uiteindelijk schulden hebt bij het bedrijf, als dit het geval is (zoals bij 70% van de werknemers) zeggen ze dat het aan u ligt en dat je “Costumer Service” niet goed is. Ook wanneer je niks verkoopt gaat er nog steeds geld uit die spaarpot? Dus als je ziek bent of op reis gaat verlies je geld. Als je dan beslist dat het genoeg is geweest krijg je de ene factuur na de andere. €500 die je moet betalen voor bond return, €750 voor kwartaalbijdrage, nog eens €450 voor een boekhouder die je op het hele jaar maar 1 keer gezien hebt terwijl je het grootste deel van je boekhouding zelf moet doen. Kort samengevat is het een bedrijf dat goed voor je is als je aan te top staat en al het geld kan incasseren, maar zeker en vast geen job voor iemand die niet minimum 10.000 euro op de rekening heeft.

Weergave: 1 - 3 van 54 reviews

Glassdoor heeft 339 reviews over Geninc die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Geninc. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Geninc bij je past.