3,015 aug 2024goed bedrijfLab technicianVoormalige werknemer, meer dan 3 jaarNaardenAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntengoed bedrijf, wel heel grootMinpuntenhet is een groot bedrijf, dus je moet wel weten bij wie je moet zijn voor wat je wiltMeer weergevenReactie van Givaudan1yThanks for the nice review! We truly appreciate your feedback.Meer weergeven
4,014 dec 2021Complexe organisatieCustoms and trade coordinatorHuidige werknemerNaardenAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenGroot bedrijf, goede ontplooiings mogelijkhedenMinpuntenGroot, complex, log en bureaucratischMeer weergevenReactie van Givaudan4yThanks for the review.Meer weergeven
4,08 aug 2021Prima fabriekAnonieme werknemerVoormalige werknemerAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenGoed management: staat open voor verbeteringen. De operators spreken Nederlands. Goed salaris.MinpuntenGeurbeheersing in fabriek kan beter.Meer weergevenReactie van Givaudan4yThanks for your review-Meer weergeven