Reviews van H&M

(243 reviews in totaal)

Daniel Erver

64% waardeert directeur

47% positieve zakelijke vooruitzichten

H&M heeft een werknemersbeoordeling van 3,5 van 5 sterren, op basis van 243 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van H&M is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Retail en groothandel (3,5 sterren).

28 feb 2026

Avoid

Pluspunten

The hours are generally flexible.

Minpunten

Toxic work culture, too much micromanaging and negativity from some supervisors / management. Company is obsessed with gaining members, some managers expect you to essentially harass customers to become members (they will shout in the earpiece about this repetitively throughout the day). Most of management are incompetent, rude and not the sharpest.

18 nov 2024

Slecht

Pluspunten

Good locatie, internationale team, flexibiliteit

Minpunten

Slechte team. De baan is niet interessant. Er is geen directie. Constant micromanagement. De franse team is erg giftig.

2,0
30 okt 2024

Pluspunten

Geen gekregen dus ik kan er ook geen geven.

Minpunten

Na jaren bij H&M te hebben gewerkt, vier contracten lang, is het tijd om mijn frustraties te delen. Ondanks mijn toewijding en harde werk heb ik nooit enige feedback ontvangen – geen complimenten, geen kritiek, helemaal niets. Dit gebrek aan communicatie is niet alleen frustrerend, het is ook onprofessioneel. Wanneer medewerkers jarenlang hun best doen, zou je verwachten dat er enige erkenning is voor hun inzet. Toen het moment daar was voor mijn vijfde contract, kreeg ik te horen dat ik ‘niet meer passend was voor het team’. Dit kwam als een donderslag bij heldere hemel. Hoe kun je dat zeggen zonder ooit een signaal of feedback te geven? Het lijkt wel een strategische zet om onder het geven van vaste contracten uit te komen, en dat is gewoon schandalig. Daarnaast wordt er van klanten die kunnen pinnen verwacht dat ze bij de zelfscan afrekenen, wat leidt tot eindeloze frustraties en discussies met boze klanten. Wij, de medewerkers, moeten deze onterechtheid dagelijks aanhoren en oplossen. Het is volstrekt onacceptabel dat het management niet erkent hoe deze druk en deze belachelijke regels ons werk en welzijn aantasten. Het is ook schokkend om te zien dat er binnen het team duidelijke voorkeuren zijn voor bepaalde medewerkers, terwijl anderen, zoals ik, gewoon aan de kant worden gezet. Deze ongelijke behandeling creëert een giftige werksfeer die niet te tolereren is. Het is tijd dat het management zich eens goed achter de oren krabt en nadenkt over de impact van hun keuzes.

Weergave: 1 - 3 van 243 reviews

Glassdoor heeft 21.420 reviews over H&M die anoniem zijn geplaatst door werknemers van H&M. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of H&M bij je past.