Reviews van HEMA

Bijgewerkt op 10 mei 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3,7
69%
Aanbevelen bij een kennis
82%
Waardeert directeur
Pluspunten
  • "leuke collega's(in 35 reviews)

  • "Gezellig, afwisselend, teamverband, leuke producten(in 16 reviews)

  • Minpunten
  • "Uurrooster minder flexibiliteit vroege uren(in 15 reviews)

  • "Eigenlijk geen minpunten te noemen(in 12 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5,0
      Huidige werknemer

      hema werken

      6 apr 2021 - Werknemer in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      super aardig personeel altijd gezellig, leuke teamlijder

      Minpunten

      niets op aan te merken

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 4,0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Hema medewerker

      23 apr 2021 - Verkoopmedewerker in Lelystad
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Menselijkheid het is nog steeds een familie bedrijf ook al zijn er nog zoveel winkels, tenminste dat gevoel heb je er. Mogelijkheden Kansen Gezellig Diversiteit

      Minpunten

      Minimumloon, geen kerstpakket, weinig overleg

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 4,0
      Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

      Goede werkgever

      21 apr 2021 - Anonieme werknemer in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Flexibiliteit, arbeidsvoorwaarden, merk, afwisseling, leren

      Minpunten

      Werkdruk, gebrek aan middelen, geen investeringen, afstand tussen SO en andere bedrijfsonderdelen

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 4,0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      werken bij de HEMA

      21 apr 2021 - Vakkenvuller/Kassa in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      leuke collega's, geen stressvolle werkomgeving, werk goed te combineren met social life

      Minpunten

      klanten zijn soms heel moeilijk en irritant

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 5,0
      Huidige werknemer

      Prima

      27 apr 2021 - Student in Utrecht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Prima bedrijf voor een bijbaantje

      Minpunten

      Geen minpunten die ik kan bedenken

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 3,0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Prima, maar door de grootte te weinig persoonlijke ontwikkeling

      10 mei 2021 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke collega's Altijd een vestiging in de buurt

      Minpunten

      Weinig ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 4,0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Fijn bedrijf

      20 apr 2021 - Verkoper in Tilburg
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijn bedrijf om voor te werken. Je kunt bbl- opleidingen volgen

      Minpunten

      Doorgroeimogelijkheden zijn beperkt. Wil je doorgroeien zul je in grotere filialen moeten werken.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 4,0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Goed

      19 apr 2021 - Vakkenvuller in Beverwijk
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuk afwisselend en leuke mensen en collega's

      Minpunten

      Soms saai en eentonig en zwaar

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 4,0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Prima

      17 apr 2021 - Schoonmaker 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Prima werk voor deel tijd

      Minpunten

      Je werkt soms werkend nu

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 1,0
      Huidige werknemer

      Ren maar weg

      8 apr 2021 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Echt helemaal niks. Geen pluspunten.

      Minpunten

      Werken met kort pittige kapsels echt geen aanrader. Ren maar weg van die opgefokte mensen. Oh en je krijgt al zo weinig salaris en dan pakt hema nog ffe je pauzes van je af (dus verlies je 1,5 uur geld per dag voor al die stomme pauzes!) en alles is negatief. (Ze kunnen NOOIT iets positiefs zeggen tegen niemand in het hele team) De baas houdt ook iedereen in de gaten met een camera. (Geen privacy) En klanten bij de hema zijn ook niet de vriendelijkste en laten je voelen of je het laagste werk doet. (Wat klopt) dus ren maar weg van de hema.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 203 Reviews
    </>Embed

    Loopbanen die populair zijn bij HEMA-werkzoekenden

    Kassamedewerkster en vulkracht
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
    Horeca Medewerker/kassamedewerker

    Werkt u bij HEMA? Deel uw ervaringen

    HEMA logo
    of