Reviews voor HEMA | Glassdoor.nl

Reviews van HEMA

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 158 reviews gevonden

3.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
59%
Aanbevelen bij een kennis
66%
Waardeert directeur
  1. "Gezellig"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk deeltijd bij HEMA

      Pluspunten

      Leuke collega’a en goede sfeer

      Minpunten

      Ik kan me geen minpunten bedenken

      HEMA2019-04-18
    • "Leuke werkgever veel leuke collegas"

      SterSterSterSterSter
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
        Aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik werk voltijd bij HEMA

        Pluspunten

        Vooral veel leuke collega’s op werk

        Minpunten

        Salaris is aan de lage kant

        HEMA2019-03-31
      • "vakkenvuller Hema"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik heb deeltijd gewerkt bij HEMA

        Pluspunten

        Leuk team, en goeie sfeer

        Minpunten

        salaris was veel te laag

        HEMA2019-03-19
      • "Logistics Engineer"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Afkeurende mening over directeur

        Ik werk voltijd bij HEMA

        Pluspunten

        Leuk bedrijf, veel uitdagingen en doorgroeimogelijkheden.

        Minpunten

        Logge organisatie die redelijk achterop de concurrentie is geraakt.

        Advies aan management

        Innoveren en meer geld investeren in groei en logistiek

        HEMA2019-02-28
      • "Te veel, te weinig tijd"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Allround winkelmedewerker in Utrecht
        Niet aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik werk deeltijd bij HEMA voor 2 jaar

        Pluspunten

        - Leuk team - Mogelijk om een opleiding te volgen - Divers

        Minpunten

        - te veel willen met te weinig middelen - Vaste contracten worden zelden gegeven - Geen overzicht - Laag salaris

        Advies aan management

        - Betaal, beter - beloon goed gedrag - Zorg voor een interactieve manier om te communiceren met HQ

        HEMA2019-01-28
      • "Spannend"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Gent
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik deeltijd gewerkt bij HEMA voor meer dan 1 jaar

        Pluspunten

        Leuke mensen nieuwe uitdagingen nieuwe dingen proberen een mooie kans voor een centje bij te verdienen

        Minpunten

        Stres korte pauzes weinig naar toilet kunnen geen tijd genoeg voor alles te doen op 30 minuten middag pauze

        Advies aan management

        Vooral niet te streng zijn en de persoon niet opjagen want dan mislukt het toch dan maak je fouten tijdens je werk

        HEMA2019-01-24
      • "Slecht"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Kassamedewerker in Zaandam
        Niet aanbevolen
        Negatief vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik heb deeltijdgewerkt bij HEMA voor meer dan 2 jaar

        Pluspunten

        Ze willen je vaak inzetten

        Minpunten

        Leiding is een rommeltje, uitbetalingen af en toe rommelig, nieuwe medewerkers worden niet goed ingepland, slechte communicatie

        Advies aan management

        Doe er wat aan

        HEMA2019-01-21
      • "fijn bedrijf"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik werk voltijd bij HEMA voor 9 jaar

        Pluspunten

        bij HEMA krijg je de kans(wanneer je de juiste werkgever treft) om je ideeën door te zetten naar werkelijkheid. en zo je creativiteit in te zetten om de winkel waarin jij werkt te laten groeien. ook bied HEMA je veel mogelijkheden om door te groeien

        Minpunten

        in een supermarkt of andere retailer krijg je meer salaris.

        Advies aan management

        .

        HEMA2019-01-04
      • "Veel geleerd"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Project Manager in Amsterdam
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik heb gewerkt bij HEMA voor meer dan 4 jaar

        Pluspunten

        Veel ontwikkeling, veel geleerd tijdens het werk

        Minpunten

        Niet genoeg geluisterd naar medewerkers

        Advies aan management

        Meer luisteren naar de medewerkers

        HEMA2019-01-09
      • "Leuk"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
        Aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik werk deeltijd bij HEMA voor 20 jaar

        Pluspunten

        Houdt rekening met je studie, het werk is makkelijk te doen. Je kan makkelijk manager worden als je je werk naar behoren doet.

        Minpunten

        Werk is eentonig, en bijna elke dag is hetzelfde.

        HEMA2019-01-10
      Er zijn 158 reviews gevonden