Pluspunten
Het salaris is hoog en diploma’s zijn niet nodig.
Minpunten
Veel situaties waarbij medewerkers de dupe worden. Dit is één voorbeeld van hoe dat hier gaat. In 2021 ben ik aangenomen als persoonlijk begeleider. Door omstandigheden kon ik toen geen verklaring omtrent gedrag krijgen. Dit heb ik meteen gemeld. Mij werd verteld dat dit geen probleem was. In 2023/2024 werd dit ineens anders. Er werd gezegd dat ik alsnog een verklaring omtrent gedrag moest hebben. Ook werd gezegd dat het mijn eigen schuld was dat ik hier zonder werkte, terwijl ik hier vanaf het begin eerlijk over ben geweest. Daarna volgde een lang en vervelend traject met veel druk. Eén van de directeuren schreeuwde tijdens gesprekken tegen mij en zei dat ik “niet in mijn kracht stond”. Later werd duidelijk dat de organisatie een probleem had na een controle op verklaringen omtrent gedrag. De druk kwam bij mij te liggen. Er werd verwacht dat ik zelf zou vertrekken of de schuld op mij zou nemen. Ze kunnen me niet ontslaan, maar dit soort problemen blijven terugkomen. Werken voelt hierdoor onveilig en onzeker.