Reviews van Heijmans

(62 reviews in totaal)

Bert van der Els

100% waardeert directeur

99% positieve zakelijke vooruitzichten

Heijmans heeft een werknemersbeoordeling van 4,4 van 5 sterren, op basis van 62 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Heijmans is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Bouw, reparatie en onderhoud (3,7 sterren).

Reviews per functie

62 reviews
1,0
6 jul 2026

toxic werksfeer

Pluspunten

bonus gekregen collega's waren oke

Minpunten

Alles ging goed en ze waren super tevreden van mij en ik kreeg zelfs bonus. Leidinggevenden en senior medewerkers Jantjes Pietjes praten slecht achter de rug om nieuwe medewerkers Achmeds Mehmets. Werksfeer is toxic. Ik was junior en was gezet naast een senior. Ik ging met Revit 3D modellen maken voor een kleine houtwerk met roosters erin. Ik heb de tekeningen en prijs van de leverancier gekregen en zij werkten met binnenste maten en mijn begeleider zei per se dat dat de buitensmaten waren. ik heb voorgesteld om de leverancier te bellen en vragen en mijn begeleider gaf aan "luister mij". uitendelijk maakte ik uitvoeringstekeningen en 3D aanzichten voor dat houtwerk uitgegaan van dat de gegeven maat roosters buitenmaten waren. De roosters moetsen geleverd worden en uitvoerder was op de bouwplaats maar nam de telefoon niet op. Ik ben gebeld door de leverancier dat zij bij de deur waren en ik heb de uitvoerder gebeld en hij nam niet op en ik stuurde een bericht dat de mannen met roosters voor de deur van bouwplaats zijn dat zij ze naar binnen willen brengen. De uitvoerder nam geen verantwoordelijkheid en stuurde mij een antwoord van dat hij in vergadering is. ik heb via via ervoor gezorgd dat de rooster binnen de bouwplaats gezet werd. En de uitvoerder wou het houtwerk bouwen en merkte dat de tekeningen niet klopten omdat de rooster buiten maten niet klopte. Door advies van mijn begeleider ben ik gedwongen om de binnenste maten te tekenen als buitenste maten waardoor roosters niet paste aan houtwerk. De uitvoerder zag dat het niet klopte maar hij heeft alsnog gekozen om hout te snijden. En de schuld was op mij gelegd. ik heb de uitvoerder de aantekeningen van mijn begeleider gestuurd en uitgelegd dat ik door hem de maten die gegeven was van de leverancier aan te nemen als buiten maten terwijl ik al dacht dat ze binnenst maten waren en ik wou leverancier bellen maar het mocht niet volgens mijn begeleider. Door mijn begeleider is de schuld op mij gelegd en zij hebben mij ontslagen. Ik werkte daar met een detacheringsbureau en mijn ontslag datum was precies de datum als ik langer zou werken bij hetzelfde detacheringsbureau dat ik vaste contract zou krijgen want ik werkte al bijna 3 jaar bij die detacheringsbureau. Dus ik ben laatste 6 maanden tijdelijk gezet door detacheringsbureau bij Heijmans en toen zij klaar waren met mij hebben ze een reden verzonnen om mij te ontslaan. Bovendien zijn er BOB cursussen voor werkvoorbereiders en Heijmans doet alsof het een beloning is, als je goed werkt dat je een cursus daar mag volgen en zij doen alsof dat een uitzondering is. Ik heb de cursus nooit gekregen bij Heijmans. Ik werk nu ergens anders en ik kreeg die cursus meteen zonder dat ze doen alsof dit een beloning is.

28 nov 2025

Prima werkgever

Pluspunten

Heijmans is een fijne werkgever die geeft om haar personeel.

Minpunten

Het is best wel een projecten organisatie..

15 nov 2025

Pluspunten

uitdagende werkzaamheden Groeiende organisatie Ruimte voor ondernemerschap Duidelijke visie

Minpunten

Politiek op sommige momenten Weinig procesmatig werken

Weergave: 1 - 3 van 62 reviews

Glassdoor heeft 76 reviews over Heijmans die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Heijmans. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Heijmans bij je past.