Reviews van Horizon Telecom

100% positieve zakelijke vooruitzichten

3,0
27 feb 2024

Horizon

Pluspunten

zijn er voor de medewerkers

Minpunten

Als je niet mee doet met alles wat ze doen sta je snel buiten de deur.

24 jun 2022

Pluspunten

Een baas hoor je altijd roepen dat hij goed is voor het personeel maar het ook daadwerkelijk doen is wat anders. Horizon Telecom doet dat ook gewoon! Je voelt je erg bijzonder en gewaardeerd hier. Niet voor niets staat hier centraal: Blije medewerkers = Blije klanten Leuke collega's, Internationaal, snel groeiend, dus nooit saai. Werken in de ICT zoals je wil werken in deze branche !

Minpunten

Eigenlijk niet zoveel. Wat er is wordt vaak waar het kan snel opgelost. Zo ook beperkte parkeergelegenheid welke onlangs achter ons pand door extra parkeerplaatsen is opgelost.

24 jun 2022

Hier wil je werken!!

Pluspunten

Onze slogan: Wij maken mensen* blij! Naast werkplezier, leuke collega's is ook het volgende bij ons uitstekend geregeld: - Goed verzorgde lunch - Massage op kantoor - Kapper op kantoor - Elke maandag boksen onder begeleiding van een professional - Mooi dakterras met heerlijke loungebank - De lekkerste hamburgers van de Green Egg! (elke vrijdag) - Formule1 Playseat

Minpunten

Ik kan geen minpunt noemen!

Weergave: 1 - 3 van 5 reviews

Glassdoor heeft 7 reviews over Horizon Telecom die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Horizon Telecom. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Horizon Telecom bij je past.