Reviews van Human8

16% positieve zakelijke vooruitzichten

2,0
19 mei 2026

Increasingly challenging

Pluspunten

There are great people that work at Human8 which makes the day to day more bearable

Minpunten

Extremely demanding, tough, very high pressure environment causing too much stress. Over the past years there seem to be never- ending changes making things increasingly complex. Doesn’t feel like their is much real consideration for employee wellbeing. Too much demand with too little transparency, clarity, reward or support.

3,0
10 jul 2025

Pluspunten

Innovative, operates globally, works for big international brands.

Minpunten

PE ownership, money and sales driven. Less room for people development or investments.

Reactie van Human8
10mo
Thank you for sharing your experience! We appreciate the time you took to write a review and are grateful for your continued commitment.
14 aug 2017

sociaal, fun en ambitieus

Pluspunten

Fijne motiverende cultuur, iedereen waar ik mee werkte nam verantwoordelijkheid en ging samen voor een goed resultaat. Geen gevoel van hiërarchie, leuke sfeer en goeie band tussen collega's.

Minpunten

Work-life balance moet constant bewaakt worden

Reactie van Human8
8y
Dankjewel voor de fijne review! Erg leuk te lezen dat je met veel enthousiasme terugblikt om jouw InSites avontuur. Veel succes in al hetgeen je verder onderneemt!
Weergave: 1 - 3 van 10 reviews

Glassdoor heeft 244 reviews over Human8 die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Human8. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Human8 bij je past.