Reviews van IMC

3.8
72%
Aanbevelen bij een kennis
58%
Waardeert directeur
IMC Director Arif Anwar (no image)
Arif Anwar
5 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over IMC-reviews

  IMC heeft een algemene beoordeling van 3.8 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 42 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 72% van de werknemers zou werken bij IMC aanraden aan vrienden en 48% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 8% verbeterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van IMC hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3.5 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij IMC. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 9% verbeterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 72% van de werknemers van IMC vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden IMC met een waarde van 3.8 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3.8 voor cultuur en waarden en 3.3 voor loopbaanmogelijkheden.

  Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij IMC: cultuur, loopbaanontwikkeling, collega's en management, arbeidsvoorwaarden, vergoeding.

  Loopbanen die populair zijn bij IMC-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Werkt u bij IMC? Deel uw ervaringen

  IMC logo
  of