Reviews van InShared

87% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

7 reviews
21 jul 2023

Pluspunten

Bij InShared krijg je als nieuwe collega een warm onthaal, de betrokkenheid is groot, de lijnen kort, de collega's gezellig, de koelkast en voorraadkast goed gevuld en wordt er naar elkaar omgekeken. InShared onderscheidt zich, vóór en dóór de werknemers, nét even anders door het Roze DNA wat overal in terug komt, tot en met de roze confetti bij je arbeidscontract ;) We zijn een snel groeiend bedrijf, en dat merk je, er gebeurt veel, en inmiddels is het niet meer mogelijk om alle namen van alle collega's te onthouden, we zijn inmiddels met zoveel :) !! Er wordt naar je geluisterd als je ideeën of verbeteringen hebt, je mening wordt gewaardeerd, er zijn altijd volop gezellige bijeenkomsten, borrels, activiteiten en initiatieven. Ik vind het een fijne werkgever, en de locatie van ons pand is werkelijk fenomenaal, op Leusderend in Oud-Leusden. Twijfel je nu nog? Niet doen! Kom solliciteren, dan verwelkom ik jou als je op gesprek komt, dan krijg je meteen een beetje van ons ROZE mee :)

Minpunten

Eerlijk: die heb ik nog niet ontdekt, dat gaat ongetwijfeld nog wel komen. Minpunten zijn soms Pluspunten maar dan anders verpakt, dat geldt voor zowel InShared als werkgever, als voor ons als werknemer :)

21 jul 2023

Pluspunten

We groeien hard, sinds 'kort' internationaal. Bij ons werken hardwerkende, talentvolle, ambitieuze mensen. Met veel verschillende achtergronden en ervaringen, allemaal bereid om elkaar te helpen. Veel ruimte voor eigen initiatieven, transparante communicatie en onwijs leuke teams om je verder te ontwikkelen.

Minpunten

Waar we goed in zijn is ook onze valkuil, want onze ideeën en ambities kunnen niet allemaal tegelijk en dus stellen we prioriteiten. Een gezonde dosis geduld moet je wel hebben. Verder niet zozeer een minpunt maar wel reëel: de internationale tak bestaat nog niet zo lang en bij iets opzetten horen veel onvoorziene omstandigheden, daar moet je mee om kunnen gaan. Zie het als een avontuur met veel onbekend terrein.

21 jul 2023

Pluspunten

-Fijn werkklimaat! Ambitieus, ruimte om initiatieven te nemen, leuke collega's -Fijne werkomgeving! Mooi pand, vlakbij de bossen -Hybride werken: 50% thuis en 50% op kantoor -Prima arbeidsvoorwaarden

Minpunten

InShared is een kleine 15 jaar geleden begonnen als startup. Nu we steeds meer groeien, merken we dat het op onderdelen in de bedrijfsvoering gaat wringen. Daar ligt een mooie uitdaging om verder door te kunnen groeien!

Weergave: 1 - 3 van 7 reviews

Glassdoor heeft 7 reviews over InShared die anoniem zijn geplaatst door werknemers van InShared. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of InShared bij je past.