Reviews voor Software Engineer bij Incentro

Stef Lagomatis

100% waardeert directeur

37% positieve zakelijke vooruitzichten

29 mrt 2022

Pluspunten

Bij Incentro heb ik echt de volledige vrijheid in wat ik wil doen. Ik krijg wel zelf de verantwoordelijkheid daarvoor. Als ik iets wil doen of ik mis iets of ik heb een vraag, dan moet ik er zelf achteraan gaan. Maar ik heb bijna nog nooit een 'nee, dat mag je niet doen' gekregen. En dat vind ik heerlijk. Zo heb ik intern een switch gemaakt van Change Manager naar Mendix developer en daar stond Incentro volledig achter.

Minpunten

Het kan wel aanvoelen alsof je in het diepe wordt gegooid, dat moet wel bij je passen. Het betekent alleen niet dat je aan je lot wordt overgelaten. Incentro helpt je, als je dat wel aangeeft ;-).

14 mrt 2019

Pluspunten

Platte organisatiestructuur: iedereen is gelijkwaardig, de directeuren zijn leuk om mee samen te werken. De sfeer is over het algemeen heel positief, mensen vinden het leuk om elkaar te helpen en samen aan toffe projecten te werken. Je hebt veel vrijheid om je eigen weg te gaan, de mensen zitten er omdat ze het fijn vinden om er te werken, niet omdat het moet (maar omdat het mag ;) ). Goede mogelijkheden om je te ontwikkelen, certificaten te halen etc.

Minpunten

Hangt af van de vestiging, maar hier en daar mist het op dit moment wat aan mensen die de boel een beetje meer bij elkaar houden, die een beetje meer sturing geven. Maar dat kan komen omdat er net een transitie is geweest en de nieuwe structuur nog even moet uitharden.

Glassdoor heeft 110 reviews over Incentro die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Incentro. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Incentro bij je past.