Reviews voor Infosys | Glassdoor.nl

Reviews van Infosys

Bijgewerkt op 9 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.7
74%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Infosys Chief Executive Officer and Managing Director  Salil S. Parekh
Salil S. Parekh
6.390 Beoordelingen
  1. "Senior IT ontwikkelingsingenieur"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Infosys

    Pluspunten

    Leuke plek Competitieve omgeving Goed evenwicht tussen werk en privéleven

    Minpunten

    Nee nee nee nee nee

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Infosys2019-12-09
  2. "Good"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik werk bij Infosys

    Pluspunten

    - Goede werksfeer - Fijne collega's

    Minpunten

    - Weinig uitdaging - Weinig doorgroeimogelijkheden - Er worden teveel fabrieken gesloten waardoor er weinig mogelijkheden zijn tot promotie voor jonge werknemers

    Infosys2017-11-24
  3. "Review Infosys"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Senior Client Executive in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Infosys

    Pluspunten

    Infosys acteert als een global ICT delivery onderneming met zijn roots in India. Kwaliteit is ok.

    Minpunten

    Onrealistische targets, geen lokale know how.

    Verder lezen
    Infosys2015-06-17
  4. "Een geweldig bedrijf om je carrière te beginnen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technologie-Analist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infosys voor 8 jaar

    Pluspunten

    De training bij Mysore is uitstekend. Als je goed kijkt, zijn er groeimogelijkheden in alle gebieden. Op elke Infy Campus hebben ze geweldige faciliteiten voor allerlei buitenschoolse activiteiten - muziek, dans, sport, sportschool, kunst, theater etc.

    Minpunten

    De salarisverhogingen na een paar jaar is een pijnpunt.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Infosys2019-11-06
  5. "Senior technologie architect"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infosys

    Pluspunten

    Goede collega's Zeer goed intern systeem

    Minpunten

    Te groot. Te veel proces. Geen duidelijke richtlijnen voor het middenkader.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Infosys2019-11-01
  6. "Moet het klappen van de zweep nog leren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infosys voor 10 jaar

    Pluspunten

    Heeft veel grote klanten. Verkoopteams zijn erg sterk. Dus gewoonlijk zijn er altijd veel projecten.

    Minpunten

    - Verwacht geen waardering, voordelen, automatisch omdat je goed werk laat zien. Je moet erom blijven vragen en af en toe eisen stellen om te krijgen wat je wilt. Er zijn te veel zaken waar een manager zich mee moet bezig houden. Alleen een piepend wiel krijgt olie.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Infosys2019-11-14
  7. "fatsoenlijke plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sr projectmanager 

    Ik werk voltijd bij Infosys voor 10 jaar

    Pluspunten

    goede infrastructuur, gevarieerde domeinen, kansen op locatie

    Minpunten

    geen betalingswinaar, niet werknemervriendelijk

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Infosys2019-10-21
  8. "Een geweldige werkplek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior prestatietester; testen; Automatiseringstesten 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infosys voor 5 jaar

    Pluspunten

    Beste dienstverlenend bedrijf Goede mogelijkheden ter plekke Goede wandelingen

    Minpunten

    Moeilijk om binnen te komen bij het bedrijf

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Infosys2019-09-15
  9. "Doet het goed de laatste tijd"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infosys

    Pluspunten

    Breidt de digitalisering uit in veel gebieden

    Minpunten

    De stabiliteit ontbreekt bij het uitbreiden

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Infosys2019-09-22
  10. "Medewerkers zijn niet tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technologie-Analist in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infosys voor 8 jaar

    Pluspunten

    Stabiliteit Kansen Nieuwe technologieën en gevarieerde klanten

    Minpunten

    Minder medewerkerstevredenheid Balans tussen werk en privé is niet aanwezig

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Infosys2019-09-05
Er zijn 48 reviews gevonden