Reviews van Integrated DNA Technologies

(17 reviews in totaal)

Demaris Mills

24% waardeert directeur

22% positieve zakelijke vooruitzichten

Integrated DNA Technologies heeft een werknemersbeoordeling van 3,0 van 5 sterren, op basis van 17 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus redelijk naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Integrated DNA Technologies is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Farmaceutische industrie en biotechnologie (3,5 sterren).

Reviews per functie

17 reviews
1,0
16 feb 2021

Geen aanrader

Pluspunten

Toffe collega's Goede sfeer Werkzekerheid door de grote vraag naar producten

Minpunten

Eenvoudig en repetitief werk Lage verloning Onbekwaam en narcistisch management Sterke brown-nosing cultuur

1,0
5 apr 2020

Pluspunten

Sfeer tussen collega's op de werkvloer is top!

Minpunten

Management was van een heel erg bedenkelijk niveau. Vriendjes van de bazen werden gepromoveerd terwijl de goede werknemers telkens met lege handen achterbleven. Management is er niet verlegen voor om werknemers een heel jaar te bedriegen en te beliegen. Bedrijf verwacht dat je je aan de ethiek houdt, maar deelt zelf vollop mee in bedrog en fraude.

Reactie van Integrated DNA Technologies
6y
Bedankt voor je review. Elke comment, of ze nu goed of slecht is, is belangrijk voor ons en helpt ons in ons streven om van IDT een steeds betere werkomgeving te maken.
17 sep 2017

Aangename ervaring als Jobstudent

Pluspunten

Aangename werksfeer en goed georganiseerd in dit bedrijf om als jobstudent hier te kunnen werken.Zeker interessant voor onervaren studenten om de organisatiestructuur van een biotech bedrijf beter te begrijpen.

Minpunten

Persoonlijk heb ik geen negatieve min punten .

Weergave: 1 - 3 van 17 reviews

Glassdoor heeft 487 reviews over Integrated DNA Technologies die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Integrated DNA Technologies. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Integrated DNA Technologies bij je past.