Reviews voor Ipsos | Glassdoor.nl

Reviews van Ipsos

Bijgewerkt op Nov 26, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.2
60%
Aanbevelen bij een kennis
77%
Waardeert directeur
Ipsos Chairman and CEO Didier Truchot
Didier Truchot
506 Beoordelingen
  1. "heel veel te leren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Marktonderzoek Analist 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Ipsos voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Zeer gestructureerd bedrijf, veel handvaten om te leren en te groeien

    Minpunten

    Moeilijk om met je carrière verder te komen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Ipsos2019-01-21
  2. "Leuke tijd gehad bij Ipsos"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Research Executive in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Ipsos voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Het was een leuk team met betrokken collega's. Goede mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, met name voor starters. Professionele werkomgeving.

    Minpunten

    Na een aantal jaar zijn de meeste werknemers uitgegroeid en wordt het moeilijk om nog stappen te maken binnen het bedrijf.

    Advies aan management

    Meer mogelijkheden bieden voor internationale stages/werkervaringeb bieden.

    Ipsos2019-04-27
  3. "Leuke baan, maar laag salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Ipsos voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Het is een internationaal bedrijf, met leuke collega's en een informele sfeer.

    Minpunten

    Het salaris is aan de lage kant en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn niet heel interessant.

    Ipsos2019-03-11
  4. Nuttig (1)

    "Vrijheid blijheid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Manager in Amsterdam
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Ipsos

    Pluspunten

    Veel vrijheid om zelf invulling aan je functie te geven

    Minpunten

    Te weinig sturing, strategie ontbreekt, geen ambitie

    Advies aan management

    Nieuw bloed is noodzakelijk om de huidige cultuur te doorbreken

    Ipsos2017-12-20
  5. Nuttig (1)

    "Prima baan naast studie of gezin"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Interviewer in Amsterdam

    Ik deeltijd gewerkt bij Ipsos voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    flexibele werktijden, internationale sfeer, makkelijk werk

    Minpunten

    laag uursalaris, weinig uitdaging, veel herhaling

    Ipsos2017-11-09
  6. Nuttig (1)

    "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ipsos

    Pluspunten

    Een goede werksfeer, en positieve vibes.

    Minpunten

    Ik kan geen minpunten bedenken.

    Advies aan management

    Blijf betrokken bij de werknemers

    Ipsos2017-01-11
  7. "Time for good changes"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Ipsos

    Pluspunten

    Werksfeer, collega's, geen jasje dasje. Mogelijkheden om te groeien

    Minpunten

    overwerken is niet mogelijk

    Advies aan management

    goed bezig met strategie

    Ipsos2016-11-15
  8. "Toffe werkplaats"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Research Executive 

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Ipsos gewerkt

    Pluspunten

    Leuke projecten, doorgroeimogelijkheden, collegialiteit en varierend takenpakket

    Minpunten

    Geen compensatie voor overuren, dikwijls overuren

    Ipsos2019-11-18
  9. "Enquêteur CATI"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Ipsos

    Pluspunten

    Afstand woon-werkplaats Goede verloning Er waren enkele supervisors met constructieve feedback.

    Minpunten

    Ongezellige werkplek in de kelders. Technologie van de jaren 80. Agressieve persoonlijke feedback : roepen en niet constructief. Wantrouwig. Alles wordt geregistreerd, ook toiletbezoek.

    Advies aan management

    Stop met verontmenselijking.

    Ipsos2019-11-26
  10. "Fantastische job, weinig waardering"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Ipsos

    Pluspunten

    Enorm gevarieerde job, je leert in sneltempo bij en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden, inspirerende omgeving, toffe en intelligente collega's, veel uitdaging,..

    Minpunten

    Loon wordt niet afgestemd op workload en prestaties, weinig waardering, veel capabele collega's die vertrekken...

    Advies aan management

    Hoewel ik enorm veel heb bijgeleerd gedurende de tijd dat ik te werk ben gesteld bij IPSOS, heb ik om praktische redenen moeten afhaken,... ( Afstand, workload, laag loon, moeilijke work-life balance) Ik vond het vooral erg spijtig om mijn eigen ambities opzij te zetten, terwijl ik een job had die mij erg aansprak, maar tegelijk ook te veel van mij en mijn gezin vergde om door te zetten. Ik zou de HR afdeling ... daarom aanbevelen om meer inzetten op employer branding om die talloze talenten die mede gevormd en gesmeed zijn door de talloze opleidingsmogelijkheden die jullie aanbieden te behouden en verder aan te scherpen.

    Meer weergeven
    Ipsos2019-05-24
Er zijn 1665 reviews gevonden