Reviews voor Ipsos | Glassdoor.nl

Reviews van Ipsos

Bijgewerkt op 17 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1566 reviews gevonden

3.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
60%
Aanbevelen bij een kennis
70%
Waardeert directeur
Ipsos CEO Didier Truchot
Didier Truchot
479 Beoordelingen
  1. "Fantastische job, weinig waardering"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Ipsos

    Pluspunten

    Enorm gevarieerde job, je leert in sneltempo bij en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden, inspirerende omgeving, toffe en intelligente collega's, veel uitdaging,..

    Minpunten

    Loon wordt niet afgestemd op workload en prestaties, weinig waardering, veel capabele collega's die vertrekken...

    Advies aan management

    Hoewel ik enorm veel heb bijgeleerd gedurende de tijd dat ik te werk ben gesteld bij IPSOS, heb ik om praktische redenen moeten afhaken,... ( Afstand, workload, laag loon, moeilijke work-life balance) Ik vond het vooral erg spijtig om mijn eigen ambities opzij te zetten, terwijl ik een job had die mij erg aansprak, maar tegelijk ook te veel van mij en mijn gezin vergde om door te zetten. Ik zou de HR afdeling daarom...

    Meer weergeven
    Ipsos2019-05-24
  2. "Leuke tijd gehad bij Ipsos"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Research Executive in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Ipsos voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Het was een leuk team met betrokken collega's. Goede mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, met name voor starters. Professionele werkomgeving.

    Minpunten

    Na een aantal jaar zijn de meeste werknemers uitgegroeid en wordt het moeilijk om nog stappen te maken binnen het bedrijf.

    Advies aan management

    Meer mogelijkheden bieden voor internationale stages/werkervaringeb bieden.

    Ipsos2019-04-27
  3. Nuttig (1)

    "Een goeie startersjob"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Researcher 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Ipsos voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - veel jonge mensen - dynamische omgeving - leuke projecten

    Minpunten

    - lage lonen - veel verloop - veel geroddel

    Advies aan management

    Doe iets aan het personeelsverloop

    Ipsos2019-05-06
  4. "veel overuren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Gent
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Ipsos voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    interessant, afwisseling van projecten, toffe collega's, doen hun best om werk aangenaam te maken, organisatie van het bedrijf zorgt dat dit moeilijk is

    Minpunten

    Veel druk, veel overuren, weinig beloning (nog in recup, uitbetaling of zelfs verbaal), promotie maken is meer van hetzelfde met meer verantwoordelijkheid (inhoudelijk weinig verandering), laag loon

    Ipsos2019-04-17
  5. "Leuke baan, maar laag salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Ipsos voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Het is een internationaal bedrijf, met leuke collega's en een informele sfeer.

    Minpunten

    Het salaris is aan de lage kant en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn niet heel interessant.

    Ipsos2019-03-11
  6. Nuttig (1)

    "Weinig compensatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ipsos

    Pluspunten

    Jong bedrijf Goede leerschool, je krijgt snel verantwoordelijkheid over verschillende projecten waarbij je de verschillende stappen van een project leert kennen Leuke collega's

    Minpunten

    Laag loon in vergelijking met andere startersbanen Geen compensatie voor overuren, terwijl er toch redelijk wat gemaakt worden

    Advies aan management

    Doe inspanningen om werknemers te houden, want op deze manier zal het verloop er blijven.

    Ipsos2019-01-28
  7. "Toffe collega's maar veel overuren zonder compensatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Research Consultant in Gent
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Ipsos voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Onder collega's is er vaak een erg goede band doordat er veel jonge mensen werken en iedereen veel moet werken.

    Minpunten

    Er wordt heel veel flexibiliteit (=overuren) verwacht zonder dat daar een compensatie of redelijke verloning tegenover staat.

    Advies aan management

    Focus meer op het welzijn en compenseren van het personeel

    Ipsos2019-01-11
  8. Nuttig (2)

    "Onevenwicht workload vs. loon"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Ipsos

    Pluspunten

    Flexibele uren, ideale plek voor jonge mensen met heel veel ambitie die ook de onbetaalde overuren en stress erbij willen nemen

    Minpunten

    Hoge werkdruk, veel stress. Heel veeleisend. Overuren zijn normaal, maar worden niet betaald of opgenomen als recup (part of the job).

    Advies aan management

    Wees helder naar sollicitanten naar wat ze moeten verduren in de job: stress, overuren, druk, presteren presteren presteren, ... Realistisch beeld geven.

    Ipsos2018-12-03
  9. Nuttig (1)

    "Great company to work for"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ipsos

    Pluspunten

    Gevarieerde job Interessante & uitdagende projecten Aangename & collegiale werksfeer Ideale omgeving voor gemotiveerde jongeren om door te groeien

    Minpunten

    Deadlines wisselen elkaar soms af, maar zijn te managen

    Ipsos2018-09-20
  10. "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Ipsos voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Ipsos investeert veel in de opleiding en training van zijn medewerkers. Met een beetje gezonde ambitie, krijg je veel groeimogelijkheden om je talenten te ontwikkelen. Toffe collega's - veel collegialiteit - veel activiteiten met collega's

    Minpunten

    Geen minpunten te bedenken over Ipsos als werkgever

    Ipsos2018-06-18
Er zijn 1566 reviews gevonden